Обява

Свий
Няма добавени обяви.

подготовка за хард априлци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: подготовка за хард априлци

Много хубав уикенд се получи. Голяма благодарност на Коко & Ко за организацията, вниманието и гостоприемството. Има толкова много за казване и за мястото и за природата, за чая и баниците(така и не им хванахме бройката) и за харда и трите гуми, за ракията и ... ... но някой неща трудно се описват с думи. Който е бил знае за какво говоря, който не е определено изпусна. Поздрави и на всички колеги! Благодаря за добрата компания!

Гответе се за "Хард Априлци - 2"
    LZ1GYY
    0898 436 956

Коментар

Гере, чакаме снимки.
      О899 2б2 1З2

Коментар

Ето ги снимките - http://htftp.offroad-bulgaria.com/koleda/Gere/aprilci/
        LZ1GYY
        0898 436 956

Коментар

Гере много добри снимки Като ги гледам не ми се вярва, че и аз съм бил там. Имаш ли клибчета или са ти само снимки ????
          SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
          +359 0878 888 874
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Браво на вас! Има страхотни попадения на красиви гледки и главозамайващи аватарчета.
            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
              Браво на вас! Има страхотни попадения на красиви гледки и главозамайващи аватарчета.
              това което е качено е една малка част от снимките и аватарчетата Дано скоро и другите фотографи да качат снимките си за да получат представа и останалите какво прекарахме почивните дни
              SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
              +359 0878 888 874
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Поради технически проблеми номерът... така де снимки тая вечер няма да качвам, нито пък клипчета, само искам да изкажа огромни благодарности от мое и името на Салви, на Коко и семейството му. Спечелиха си нашето възхищение. Предразположиха ни да се чувстваме, като у дома си. Коко беше виновен за това два дни да се хилиме, като зелки от кеф. И както видя, не ни се тръгваше изобщо Благодарим ти за топлото посрещане, много якото возене /в м/у другото най-здравия джип, който съм виждала / , АТВ-то, вкусната баничка.. за всичко!
                Компанията беше на 6, всеки имаше свободата да прави, каквото му душа иска, ама два-три дни не стигат, нито да се насладиш, нито на въздуха, нито на купона, нито на природата, тук имам в предвид това, че от едното прозорче на стаята ми се виждаше заснежен връх, от другото, огромна раззеленена поляна, от друго пък панорама на китното градче, общо взето Красота!!!
                sigpic

Коментар

Преборихме техническия проблем..за сега...

Останалите снимки и няколко клипчета ще качвам утре.
                  Последно редактирано от Di; 22-04-08, 01:33.
                  sigpic

Коментар

Останалите снимки
                    а по-късно и клипчета.
                    P.S. Съжалявам за качеството на някой от снимките, ама са от телефона ми, поради простата причина, че 3-те карти, и 3-те чифта батерии, от време на време свършваха
                    Последно редактирано от Di; 22-04-08, 21:43.
                    sigpic

Коментар

• До: подготовка за хард априлци

Пия си аз една хубава сливова ракия, гледам снимките и си мисля колко хубаво беше в Априлци. Според мен обаче, нещо липсва в това китно кътче на България. ...А, сетих се - липсва един мъничък психо-диспансер, за всеки случай! В този рай на природата се подвизават индивиди, чиято енергия блика от всякъде и не е ясно какво може да им роди главата, сигурно ще да е от чистия въздух, ...знае ли човек!?!
                      Коко, су-у-у-пер беше! Искаме ощеееееееееее!!!

Коментар

Ехаааа, супер са снимките на Ди и Гере.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Здравейте,

Преди всичко да благодаря за страхотното изкарване на всички участници и на организаторите!
                          Още от първите секунди, след пристигането ми се започна супер!
                          Пускам всичките си снимки, без една от тях. Има много брак, но има и страхотни попадения Съжалявам, че не съм ги направил като галерия, ама още не съм се научил.
                          https://htftp.offroad-bulgaria.com/S...19-20.04.2008/

Поздрави!

Коментар

Голям дует.

SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
                            SUZUKI JIMNY 1.3 16V
                            JEEP WRANGLER 2.5
                            JEEP CJ 7 2.5

Коментар

Уникален дует бих казал голем купон
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                                Уникален дует бих казал голем купон
                                Нямам никакви съмнения
                                SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
                                SUZUKI JIMNY 1.3 16V
                                JEEP WRANGLER 2.5
                                JEEP CJ 7 2.5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X