До: За неделя
След като никой не пише може би все още компанията е някъде из Пасарел или покрай яз. Искър...

И на мен ми беше приятно, макар и карането да ми беше малко (до там, къде с Алекс се разделихме с останалите). Имаше интересни моменти, най-вече преудоляването на една рекичка в началото, моменти от които публикувам по-долу. Кратко след като я преодоляхме всички без Злати, който прецени, че ще тунингова брони в сервиза, а не в гората, се установи, че път нагоре няма или има донякъде само за Самурайте (3 на брой на тази разходка), при което дългите бази като Алекс (с ТЛК80) щяха да имат отегчителни проблеми да жонглират между млади дръвчета. И се върнахме обратно.
Малко подготовка преди Боби да направи сефтето.

Преминаването на Боби:

След Боби последваха Маркан, Васко и всички останали. Поздрави за Боби, Маркан и Виктор за показното минаване и в двете посоки.
Ето и част от останалите. Ицо:

ДифендърЪТ. Тъй като това е разходка, а не съзтезание, Вики го беше изкарал с "малките" 33-ки, който на това окачване му малеят...

Самурайте, както и Jeep-овете на Боби и Маркан, и Уаз-а на Голди, всички с ресьори над мостовете, демонстрираха чудесни ходове:

Алекс макар и да направи няколко проби със сърце
, не можа да прескочи без помощта на лебедка. Лоши свесове (най-вече отзад), както и съмнение за неработещи блокажи му попречиха.

Резултатът бе леко подобрен ъгъл на атака на предната броня.

Прилагам и малко клипчета, заслужават си гледането.
Markan размер 56.1 MB първо преодоляване на рекичката
Vasko размер 97.7 MB първо преодоляване на рекичката
Victor размер 50.6 MB първо преодоляване на рекичката, браво Вики! Малко в стил Фулдата - nice & easy
Stanko размер 19 MB на връщане, пак през рекичката
Victor 2 размер 93.6 MB, на връщане, пак през рекичката
Bobi размер 27.7 MB, на връщане, пак през рекичката
Markan 2 размер 57.2 MB, на връщане, Минаване на пръсти в тихите обороти...
След като никой не пише може би все още компанията е някъде из Пасарел или покрай яз. Искър...
И на мен ми беше приятно, макар и карането да ми беше малко (до там, къде с Алекс се разделихме с останалите). Имаше интересни моменти, най-вече преудоляването на една рекичка в началото, моменти от които публикувам по-долу. Кратко след като я преодоляхме всички без Злати, който прецени, че ще тунингова брони в сервиза, а не в гората, се установи, че път нагоре няма или има донякъде само за Самурайте (3 на брой на тази разходка), при което дългите бази като Алекс (с ТЛК80) щяха да имат отегчителни проблеми да жонглират между млади дръвчета. И се върнахме обратно.
Малко подготовка преди Боби да направи сефтето.
Преминаването на Боби:
След Боби последваха Маркан, Васко и всички останали. Поздрави за Боби, Маркан и Виктор за показното минаване и в двете посоки.
Ето и част от останалите. Ицо:
ДифендърЪТ. Тъй като това е разходка, а не съзтезание, Вики го беше изкарал с "малките" 33-ки, който на това окачване му малеят...
Самурайте, както и Jeep-овете на Боби и Маркан, и Уаз-а на Голди, всички с ресьори над мостовете, демонстрираха чудесни ходове:
Алекс макар и да направи няколко проби със сърце
Резултатът бе леко подобрен ъгъл на атака на предната броня.

Прилагам и малко клипчета, заслужават си гледането.
Markan размер 56.1 MB първо преодоляване на рекичката
Vasko размер 97.7 MB първо преодоляване на рекичката
Victor размер 50.6 MB първо преодоляване на рекичката, браво Вики! Малко в стил Фулдата - nice & easy
Stanko размер 19 MB на връщане, пак през рекичката
Victor 2 размер 93.6 MB, на връщане, пак през рекичката
Bobi размер 27.7 MB, на връщане, пак през рекичката
Markan 2 размер 57.2 MB, на връщане, Минаване на пръсти в тихите обороти...
Поздрави на всички!
Коментар