Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На барбекю в Рила

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На барбекю в Рила

Идеята беше точно такава.Ама после по неволя леко се промени.Та събрахме се в Клисура все подготвени джипки.А подготовката се състоеше от лебедката и компресора на Симо +моя крик +обилно количество пържоли и напитки.

Изчакване на останалите.Тоя ден всеки научи по нещо. Някои че без гуми е трудно. Симо се кефи яко.Каза че за първи път ходил на офроуд с ремарке.Е то па едно ремарке.... Самурай.

Продължаваме по план-нагоре.

Тука вече трябваше едната УАЗ-ка да се върне понеже се виде че не става без гуми.А иначе джипа беше наистиначудесен.Окачване на пружини и 2,5мотор на Тойота.

Имаше време и за проби.После се оказа че докато вадехме джиповете времето изтекло....

Както и да е.Извадихме се и продължихме.Идеята беше докато останалите си помагат аз да запаля огъня.Да ама не.Оня ИДИОТ (кучето но Вожда ) ми бе преяло гумата та не стигнах на далече.

Добре че Симо имаше компресор а при мене някакви лепенки та се оправи работата временно.
    Все пак пристигнахме и се почна съществената част.

Симо пак вади некакви специални мезалъци.

Та иху,аху и лакардии.Дойде време за връщане.Веднага се разбра че работата става дебела.

Та от тука натам се стъмни а и на никой не му беше до снимки.Та накратко:
    Аз бЕх с постоянно спадаща гума.
    Витарата стана буквално ремарке (без съединител).Та така.Когато белия Патрул се зарови качествено а Витарата спрЕ се наложи да ги обиколим.Та аз с цЕлата газ У преспата а Симо зад мене ме вади на лебедка.И така 20-тина пАти. Евала на водача на белия патрул(то евала на всички де) че влачи Витарата през целия път та и по асвалта.А бе идилия.Ама обикновено така става по тъмно.
    Само забравих да кажа че когато сдаде лебедката на Симо вече се виждах как пренощувам горе при скарата ама се размина.
    Благодарности към всички участници.Дано им е било приятно.
    Последно редактирано от Yaro; 28-01-08, 20:40. Причина: Размер на снимки.

До: На барбекю в Рила

Извинявам се за снимките но са от два апарата а не се усетих по-рано.

Коментар

Много позната картинка. Да попитам ако може - в колко часа се прибрахте?

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
        Вики, мисля другата седмица, да не ги оставяме самички, че гледай к'ви ги насвършили
        RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
          Извинявам се за снимките но са от два апарата а не се усетих по-рано.
          Вече не би трябвало да е проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
            Аз се прибрах в 01.30ч. а Симо и Емо са позакъснели повечко.

Коментар

Вече не би трябвало да е проблем.
              А благодАриме. Не се научих....

Коментар

е добре сте си поиграли . Явно добре сте загряли около скарата и затова сте били толкова неудължими

Коментар

Аа Маркане, подвеждащо ти е заглавието, "На барбекю", пък никъде го няма това барбекю на снимките!
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

Браво на целата дружина!

Коментар

Аааа Маркане Язе ти се расръДих оти не ме оКате и мене да ручам от пръШките Бе

Коментар

От тава барбекю съм разбит и ме тресе вече втори денНа втора разходка ми се налага да съм нещо като навигатор много гадна работаот дърпане на лебедки и от копане ми се разказа игратаДобре че ми беше останала кайсиева ракия от нова година за подгряване и си вдигах октановото число от време на времеНие се прибрахме през Дупница за да заредим газ защото бяхме на изпарения.
                        Най интересното беше че породи едни такива причини се наложи жена ми да кара на Симо Нисана След дълго убеждаване и инструктаж тръгнахме за София, както и се очакваше на Княжево ни спряха за проверка ЖЕНА зад волана и двама мъже ухилени до ушите, дете и кучето на Симо КУПОН от всякъде, след проверка какви сме от къде сме,оръжие и т.н ни върнаха документите и тръгнахме с рев на мотора и въртене на гуми И тук се сещам за жените и OFFRoad :МНОГО са полезни

Коментар

Ето това беше крайната ни цел.

Подготовка за скарата

Това в ръката на Симо НЕ е БИРА

РИЛА

И някакъв JEEP

И други някакви си .

А тук е видеото
                          https://htftp.offroad-bulgaria.com/buldog/27.01.08/

Коментар

маркане само ви завиждам на разходките ама на тази не ама хич ако дойда на една такава ше се откажа от офф роуда а пак и ако жената е с мен ми е била шута 100%..
                            кога ли ше видя толкова сняг мале прижалвам съеденитела нека стрйва 300€ ха ха
                            поздрави

Коментар

Емо . на мен като ми беше навигатор имаше доволно дървета за връзване . а на тия голи поляни жоро добре ви е разходил

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X