Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Негостоприемната Лозен планина! 27.01.08

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Негостоприемната Лозен планина! 27.01.08

http://youtube.com/watch?v=q94m6IJIo1g това е как топчетата изпаднаха..очакваме другите
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

айде бе хора, давайте отчетаааа!

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
        http://youtube.com/watch?v=q94m6IJIo1g това е как топчетата изпаднаха..очакваме другите

Страхотно Паджеро и страхотна сила. Само му дай газ и гледай какво става.
        LZ1VMH

Коментар

Скоро не бях гледал клип повече от 10 пъти,но този го гледам постоянно и отново ще го пускам.Съжалявам за аварията разбира се и пожелавам на колегата бързо възстановяване,но клипа е уникален...удара,самия звук,изхвърлянето на калта на зад...Репликата на водача по станцията...,абе култов клип.
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

ето още двечки... там където сме от пътното и проби на голди http://youtube.com/watch?v=LBSsW1uSBlk
            http://youtube.com/watch?v=vwMUjweWTuY
            а някой имат истински снимки и клипчета..дано паджерото е вече ок!
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Здравейте,

Разходката стана супер, имаше от всичко! Извинявам се на колегите, че повлякох крак с авариите, ама така се случва понякога. Благодаря за помощтта на Голди, Жоро и на верните ми навигатори, които са брали ядове с мен по горите далеч преди да имам джип
              Идеята на разходката беше по повод на рождения ден на дамата в компанията, която се представи блестящо и въпреки трудностите не показа нито за миг умора, неприятност или нещо подобно. Радваше се, което мен ме радваше! От друга страна не бях излизал отдавна и едвам изчаках редицата ремонти миналата седмица, за да стане машината надеждна. Но уви...
              Започнахме от едно изкачване, което ме съсипа. Голди и Жоро се качиха без никакви затруднения, а аз блокирах всичко което мога и нестава, та накрая две лебедки пуснахме. Много потискащо изкачване Времето беше прекрасно, слънчево, топло и тихо. Красиви гледки се разкриваха по леко горско пътче. Послед известно колебание за посоката, защото нямаше следи пред нас и на едно спускане пак ми потрябва помощ. След това се полутахме и решихме, че сме сгрешили пътя доста назад. Връщането към вярното отклонение започна с клипчето, което вече сте видяли и нататък предимно буксуване и звук от лебедки. Яд ме е, че не преброих колко лебедки опъвахме, но бяха доста, повярвайте, поне по моите стандарти. Следваше Жоро. При опит с лебедката на Голди, тя сдаде багажа и се наложи редукторната машина да покаже колко може да тласка по баир с огромен коловоз. Е, оказа се, че може достатъчно. Радвам се за хубавата разходка и най-вече, че се прибрахме в срок и без сериозни поражения!

ПП: Преди малко се чух с Голди и се оказа, че външното каре, от което са съчмите не е проблем, нещата са се задълбочили малко повечко, дори неможах да запомня всички части, които са се потрошили и той е установил.
              Поздрави!
              Прикачени файлове

Коментар

Разходката ни започна от сервиза. Настроението ни бе добило високи нива. За разгрявка Трол ( Жоро) си вдигна колата на площадката пред сервиза и се зае с регулиране на съединителя. Никой не знаеше че целия ден ще ни гони коцуза на ранния ремонт. Нямаше нещо което да не покаже магарешки инат. Като крайна фаза дори GSM на Станко се развали....

Та по въпроса:

В гората влезнахме малко след Герман и продължихме в посока на Панчерево. Времето беше слънчево. Предстоящата прогноза за разваляне на времето ни се струваше мъглява. Идеята ни беше да достигнеме яз. Искър от задната му страна, пък нататък каквото сабя покаже.

Зацепване на хъбовете и последен оглед на готовноста ни за по-тежки терени.

LZ1VMH

Коментар

Пътят на много места се беше свлякъл.

И изискваше повишено внимание.

Всяко невнимателно движение би коствало неприятна среща с водата.

Витоша беше обвита от силен вятър. В ниската част все още не се усещаше, но по- нагоре вятъра започна да блъска върховете на дърветата.

LZ1VMH

Коментар

При топенето на снега се получаваше свличане на земна маса и при заслушване се чуваше движението на земята. За момент човек може да си помисли, че хиляди щурци са се събудили от зимен сън и пеят своята любовна песен. Предпочетохме да минеме по бързо мястото с любовни трепети.

Още едни любовчии.

LZ1VMH

Коментар

Пътят е добре познат на повечето хора обичащи неделните разходки.

Той не представлява нищо особено докато не срещнеш съчетанието между наклон и хубаво загладен лед.

LZ1VMH

Коментар

Дори и пеша ходенето представлява проблем.

От тук на сетне снега беше девствен. Имаше стъпки само от диви животни.

Слънцето постепенно се скри. Появиха се облаци. Вятъра се усещаше осезаемо. Времето се променяше за минути. Постепенно влизах в моята стихия наречена природа и неините капризи.
                        Групата ни беше стабилна и място за притеснения нямах.

Срешнахме и първите по Хард места.

LZ1VMH

Коментар

Вятъра на високото си беше силен.

Опааа оплетохме се.

Това си е направо магистрала.

Тук дори и Руската техника спря....

Напред о люде ..... Комунизма се гради ..... с
                          оръдия на социалистическия труд....

LZ1VMH

Коментар

Нов път.

Сговорна дружина просека прави. Черпенето после.....

Това е моторджииски трак и ми е чудно как се минава от тях.
                            След нас може само асфалтови машини да прекарваме и някоя и друга бензиностанциика да вдигнеме.
                            Леле хубаво, че Куадра не е с нас.... Щеше да ни се обиди от толкова много работа.

LZ1VMH

Коментар

Лозен планина определено не ни обичаше и се съпротивляваше на нашата инвазия по всякакъв начин. Дори се опитваше да бъде груба с нас.

Май всички получихме поне по един такъв шиш.

LZ1VMH

Коментар

Поради поставен лимит за взиране в компа обявявам почивка с следващо продължение през следващия ден. Благодаря за вниманието.
                                LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X