Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За неделя-16.12.07.г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За неделя-16.12.07.г.

Ако имат нужда от съдействие казвай да ходим да ги търсим!
    Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
    0884837709
    0878383528

Коментар

Ами аз си тръгнах към Софето ама докат ви кажа и всички изперкаха на някъде.Извинявам се че не казах "чао".
      M.P.

Коментар

Е... прибрахме се преди малко .Това не го бяхме правили...Ярлово-Чуйпетлово-Рударци....на 1м сняг (с преспи и много лед)...ама няма и да го повторим.Приключенията бяха в повече .
        Иван Попов да пуска снимки на отбор ягодка и отбор черешка .
        ------------------------------------
        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Началото започна като разходка края, който за съжаление не успях да видя е завършил в здрав хард. Съжелявам, че си тръгнах по рано, но явно този ден не ми е било писано да карам до късните часове на деня. Явно удъртявам. Снимките ми са малко и не заслужават внимание. За следващите пъти предлагам Хард в по ранни часове на деня и купон в по-късните.
          Благодаря на организаторите: Маркан, Боби, Кики и чакам с нетърпение снимки от нощните ви подвизи.
          LZ1VMH

Коментар

Много съм доволен от разходката вчера, ето малко снимки.

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ето и две фимчета.

https://htftp.offroad-bulgaria.com/y...16.12.2007.WMV

https://htftp.offroad-bulgaria.com/y...zemnowodni.WMV
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

За малката разходка в неделя!До сега си мислех,че съм ходил на offroad ама съм си мислел само!След неделната разходка вече знам какво е каране,или по-точно копане,дърпане ,рязане,сменяване на гуми и пак копане и дърпане!Вие които си тръгнахте по-рано да знаете,че загубихте много!
                (Питайте жените ни)
                Аз съм толерантен!

Коментар

Джанти всекакви.

Последно редактирано от Венци- малкия; 19-12-07, 11:11.
                  LZ1VMH

Коментар

Така се почна неделната разходка. От тази страна на Витоша снега беше по-малко, но джипките бяха повече. Добре, че имаше и Jeep-ове за да направиме първа почивка и да пийнеме по бира (дали не беше умишлено незнам). Първата част от разходката до хижата беше като за Голф (по думите на Йори - при когото се возих и Аз на отиване само до хижата). И понеже свърши касата с бирата трябваше да се прибирам с друг!
                    Прикачени файлове
                    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

• До: За неделя-16.12.07.г.

От яденето и пиенето в заслона всички сте видяли, че имаше в изобилие, но на мен най-много ми хареса кумина. Ако знаете само на тези джанти от кумина колко гуми са стояли и то все тракторни ехееее....
                      Прикачени файлове

Коментар

Това са снимки от прибирането към София, което не беше от най-лесните, но за сметка на това пробвахме доста тактики от екстремния зимен off-road. Снимките не са много, защото нямаше как да се снима, но в такава кална смяна на гума не бях участвал. Пробвахме какви ли не начини: 1. С едни крик и повдигане на джипката отпред - не стана. 2. Гайките на джантите неможехме да ги намерим от кал. 3. Дори и касата от бира не помогна на крика да не потъне в калта. 4. Беше отвратително студено, но за сметка на това смяната на гумата продължи 2 часа (много гадна работа). Най-накрая ни светна - "стерео джака" е спасението (отбор черешка помага на отбор ягодка).
                        Извода от завършената расотка е: не е важно колко и къде ше се окопате - важното е да имате два "джека" (може и литрови Jack Daniel's)
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Шопски Преглед на мнение
                          (Питайте жените ни)
                          То иска ли питане?????
                          Къде беше ? Защо? ХОРАТА кога се прибират???Тези сме ги чували.
                          B+

Коментар

Само да допълня , че червеният крик е на червеният Патрул на Иво и само той го вдигаше до края . Дано не съм бил в тежест на Патрула и на Иво . Поздрави .

Коментар

Приятелю,винаги добре дошъл!Само ще гледам другия път да не е толкова разхвърляно вътре
                              Аз съм толерантен!

Коментар

Колеги, останаха ми няколко клипчета - на едно много добре представящо се Паджеро и на един червен Патрул, лекинко закъсал но незнам как да ги кача.
                                Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                                Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 10,645 в 21:34 на Днес.

Зареждам...
                                X