Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за разходка за 25-11-07 на 10 кв.км.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за разходка за 25-11-07 на 10 кв.км.

Нещо за скари чувам че се пита,А???
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

gustav.6x6 нешто за скарите да си чул

Коментар

Първоначално публикуван от tintiri mintiri Преглед на мнение
        скари ще правиме ли да се подготвя
        Идеята на разходката е:
        Първоначално публикуван от icofresh Преглед на мнение
        .....Разходката ще е преценена с хард-елементи, но без излишни рискове. Идеята ми е да дойдат всички желаещи за да споделим своя опит при преодоляване на различен тип препятствия.
        Това е най-важното. Студеничко е за скари. Пък и деня е кратък. Дерби има от 15.30 (не, че мен ме интересува). Дайте на сндвичи. Но ако решите.... няма проблем.
        Последно редактирано от iiiopo; 01-12-07, 22:51.
        О899 2б2 1З2

Коментар

Колеги,днес /събота/ и аз бях на лов на около 15 км. северо източно от Мургаш, обаче освен отличен лов се получи и много добър офф роуд. Имайте предвид, че до към 9 - 9.30 земята беше твърда, замръзнала а след това стана истинска драма - такава лизгавица не ми се беше случвала и при хард разходките, мека кал покрита с шума!! Направих няколко клипа за упоритостта на един Самурай ако са станали добри ще ги постна. А вие бъдете внимателни и приятна екскурзия.
          Поздрави

Това е цитат от колега който е писал по темата за лека разходка до Мургаш.Ама вие не можете ли да зарибявате софт любители.А някой разгледа ли маршрута,който съм предложил със слизане от Мургаш през газопровода до Бухово?
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

с нетърпение очаквам момента да покараме..
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

е покарахме беше много приятно и умерено с възможност за експерименти..евала за силния дух на дружината и мерси за компанията!
              моля ако някой има материал от там дето слязох от ръба...мерси..аз имам и още..
              Прикачени файлове
              Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Разходката беше много симпатична. Пак ще се обадя по въпроса.

Сега обаче бързам отмъстително да ви покажа долу-горе какво изпуснахте, като не отделихме време за скара (цър-пър, BBQ и т.н.) През цялото време заготовките ми бяха в багажника.

Ето (а на скара щеше да е и по-хубаво).
                Прикачени файлове
                Искам България чиста!

Коментар

да беше обадил и щяхме да сме начело с теб и пържолитеи първи горе-имам горелка скара въглища и картофи..и много желание а и бях много гладен-хаха

Коментар

Разходката и на мен ми хареса като за сефте само не знам кой забрави Komatsu-то
                    Прикачени файлове
                    "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

Разходката беше мнооооого готина. icofresh беше много точен и "завря" неподготвените от там където не подозираха че може да минат. Ама всички минахме ккъде със зор къде без много... Много добра организация направи. Беше взел в повече радиостанции и раздаде на тези които нямаха (джипа в който се возех беше един тези). Разпедели местата в колоната в зависимост от преценените от него възможности на джипките. Освен "наточените" самураи (и една наточена витара) присъствието на Трол и Дончо ни окуражаваше останалите със сликове да следваме "интересните пътеки" на Ицо. Имаше перипети, дърпане с въже бутане при боксуване, Трол си "демонтира гума", на Коко червения самурай пък се ремонтираше скоростна кутия. Спас55 носеше пържоли в багажника на Джимито ама... не бяха за тази разходка. (м/у другото по мои впечатления Джимито изобщо не е паркетник). На тази разходка бях пасажер на Патрола на брат ми (добре че не бях с Ферозката си с пистарките щото щяхме да загубим още доста време с теглене). Ицее благодаря за организацията.

Снимки и клипчета по нататък ще публикувам.
                      ПС Само дето по едно време адвоката се "загуби", та се притиснихме. Ама... и сам война е войн и, не се наложи нито издирване и спасяване.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Супер разходка!
                        Ето тук са всички снимки:
                        https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...ska%20Planina/
                        Прикачени файлове
                        Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                        0884837709
                        0878383528

Коментар

спас55 не се сьрди за скарата нали покарах ме беше супер

Коментар

докъто се съберем горе месото щеше да е готово

Коментар

Евала момчета и момичета!!!
                              Добре сте се позабавлявали!!!
                              Утре ще видите и нашите забавления от днес!!!

Коментар

http://youtube.com/watch?v=NElsxkExbZo едното място

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X