Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събота или неделя (22 или 23.09.2007)?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Събота или неделя (22 или 23.09.2007)?

Асенчоооо..... като слушам Соти нема да може да му се нарадваш бе.(на Черокито).
    А бе Соти ти по кола на неделя ако тр...ш нема да ти останат приятели бе.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
      Асенчоооо..... като слушам Соти нема да може да му се нарадваш бе.(на Черокито).
      А бе Соти ти по кола на неделя ако тр...ш нема да ти останат приятели бе.
      За сега освен КИА-та не съм строшил нищо,бре.КирЕ го отнесе пияния бакшиш,ама той си караше.А Голфа го откраднаха...А така като пишете,малииии,никой нЕма да ми дава даже и да се возя в неговата колица...малииии
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ето ме и мен! Искам да благодаря на цялата група за прекрасната разходка! На Соти за перфектното каране с Джиколичката! И се надявам някой път (дано е по скоро!!!), пак да се дарпаме... По баирите де!
        Ето и някои скромни снимчици от мен, все пак съм само с ГСМ!
        Прикачени файлове
        Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

Ще си позволя и малко "ОФ топик"! Вчера след перфектно изкарания ден и след като всички от нашия екипаж бяха доставени по домовете (с препорачано писмо естествено), се започна едно... Кола блъсна едни приятели с мотор и избяга!!! На сутринта Соти вече нямаше Голф!!! И черешката беше гореспоменатия пиян жълтур , който ме лиши от разОдките с вас... поне за известно време! Най-обидното е, че пораженията са ми по-сериозни от колкото изглеждаха първоначално, а на тоя боклук му беше одрана само бронята!!! Така изглежда всичко:
          Прикачени файлове

Коментар

Мамичката му...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
              Идиот ...
              Асенеее .. ЧУ ЛИ Демек , прочете ли , какви ти ги е намислил Соти ?
              Мани не само съм прочел, ма съм го и чул Ма аз немам против - само требе до неделя да се стегнат едно две неща, че в противен случай некой може да спечели бонус: 4 литров бензинов мотор намерен насред гората А инак мен ме не плаши много много тесното и дрането. В събота като се возихме по сукаците, даже на Соти му стана жал, а Я му викам - аре карай ве ... да ти не дреме, нали не е твое
              RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от kirilpetrov Преглед на мнение
                Най-обидното е, че пораженията са ми по-сериозни от колкото изглеждаха първоначално, а на тоя боклук му беше одрана само бронята!!!
                Много лошо те е ударил отстрани. Ама майната им на тенекиите. Неприятно е, ама те се правят. Добре, че ти не си пострадал!
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Чудесна разходка, направо ми иде да прежаля броните,ламарините и боята на мойта красавица.
                  Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                  Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Много лошо те е ударил отстрани. Ама майната им на тенекиите. Неприятно е, ама те се правят. Добре, че ти не си пострадал!
                    И това е вярно! Направо си е малкия дявол! Ама въпросът е, че не са само тенекиите! Предното стъкло е за ново, волана ми е извъртян на 90 градуса и има сума ти потропвания и потраквания дето не ги знам от каде са!!!

Коментар

Предното стъкло е за ново, волана ми е извъртян на 90 градуса и има сума ти потропвания и потраквания дето не ги знам от каде са!!!
                      Тоя кретен нали има "Гражданска отговорност". Действай по каквато е там процедурата!
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако имаш каско, компанията в която си застрахован ще свърши таз работа.Ако не V93 е прав гледай гражданската на виновния, посети компанията им и поискай да ти оправят (платят) колата.За сведение мой комшия след като един идиот го удари( пак странично ) на сфетофар, понеже нямаше каско човека сам отиде в дружеството поело гражданската на виновния и поиска да му оправят колата.Е за ремонт струващ 400 лева, човека взе 300, ама по-добре от нищо.
                        Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                        Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                          Мани не само съм прочел, ма съм го и чул Ма аз немам против - само требе до неделя да се стегнат едно две неща, че в противен случай некой може да спечели бонус: 4 литров бензинов мотор намерен насред гората А инак мен ме не плаши много много тесното и дрането. В събота като се возихме по сукаците, даже на Соти му стана жал, а Я му викам - аре карай ве ... да ти не дреме, нали не е твое
                          Постегнете Черокито, защото имам чувството, чи и следващата неделя няма да е за изпускане. Иначе Витарата ще се оправи, лошото е когато те подгони къръка и белята никого не идва сама.

Коментар

И това е вярно! Направо си е малкия дявол! Ама въпросът е, че не са само тенекиите! Предното стъкло е за ново, волана ми е извъртян на 90 градуса и има сума ти потропвания и потраквания дето не ги знам от каде са!!!
                            Да си изкарваш хляба с книжката и да сядаш да караш, след като си пил..................главата не може да ми го побере!!!
                            6 години и аз съм вадил хляба с такси, но такива изроди, каквито се навъдиха последните години, не е имало!!!
                            Такива боклуци, първо трябва да влизат в затвора и след това книжката да им се взима до живот!!!

Коментар

Чавдаре абе ти с Галопера ли ще ходиш по Родопите след неделя че гледам организираш нещо там ....

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=18596

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                                Чавдаре абе ти с Галопера ли ще ходиш по Родопите след неделя че гледам организираш нещо там ....

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=18596

Може и с конфискуван Врангел ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X