ще бъда на язовира с джипа без конкретна цел само дерета и може би риба, уведомени са чибураторите може би ще дойдат който иска или е в района да се обади
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
яз.Батак 20-21-22.07
Свий
X
-
До: яз.Батак 20-21-22.07
Ти да не се засели там за постоянно ...Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнениеще бъда на язовира с джипа без конкретна цел само дерета и може би риба, уведомени са чибураторите може би ще дойдат който иска или е в района да се обади
По често от мен ходиш ,а аз ходя на все ки 15 дни.
B+
Коментар
-
Месец май се отбихме до тази крепост в района на Костандово, след това Алекс ни прекара през един много интересен маршрут от там до язовира. Излязохме точно на големия насип.
Изобщо в този район е пълно с интересни местенца, поради неотложни ангажименти този път за съжаление пропуснах.
Коментар
-
Крепостта е между Костандово и Дорково ,ако не се лъжа ,минавал съм през този маршрут ,много е интересно за джипки.Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнениеповечето карахме вчера джиджи ни заведе на някаква крепост на един връх днес много малкоB+
Коментар
-
Ами градско ще да е ,какво друго?Първоначално публикуван от kirilpetrov Преглед на мнениеАбе не знам, ама чух, че в неделя дошло някакво градско момче и качило пясъчника...
B+
Коментар
-
нещо не схванах искаш да кажеш че един вид ти можеш ние неможем ли следващия път може да ти покажем някой нещаПървоначално публикуван от kirilpetrov Преглед на мнениеАбе не знам, ама чух, че в неделя дошло някакво градско момче и качило пясъчника... и така пет пъти!
Снимки за съжаление никой не направи, а и нямаше с какво! Поръжения - подложки на три дена за смяна!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
защо паркетник добре се реже витарата време е за по-хард
Коментар