Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки на юг от Пловдив и на север от Смолян

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки на юг от Пловдив и на север от Смолян

Нагоре го знам много добре, постоянно го пускам това с колелото все пак.

Факта е, че там ровъра няма дори и теоретичен шанс да мине, без да го разпоря от мигач до мигач. Мерихме и с рулетка да не би да се заблуждаваме, преди да се откажем

Другия път с един бензинов къртач да поразширя малко

Коментар

Сега проверих още веднъж - 1689 мм тераното срещу 1890 мм p38-цата (така го премерихме и ние)

Пролуката между скалите я мерихме около 190 см. На всичко отгоре беше кално и лзъгаво, страничния наклон го знаеш ...

Коментар

Първоначално публикуван от j1v Преглед на мнение
        Другия път с един бензинов къртач да поразширя малко
        +1
        Много готин маршрут.
        Една кирка за бате Киро и докато му се порадваме на снагата ще е готов.
        Хем нагоре ще е по-умерен и няма да си чупи джипа.

Коментар

Първоначално публикуван от Ich Преглед на мнение
          Е чак пък куршум - това е ТОЙОТА все пак. Гарантира сигурно и спокойно пътуване. И за миг не се притесних - напротив. Искаше ми се пак да пробвам.
          А трябваше - нямаше да си първия обърнал се по този начин. Нужно е само една камъче.

Коментар

А ако се пусне назад без спирачки дали щеше да е по-добре - не мисля. При това ускорение назад най-малкото движение на волана е сигурно завъртане през таван. Ако пък се задържи прав волан те очаква рязко спиране в тинята долу.

Коментар

Мен наистина ми е интересно,някой по-опитен да даде предложение как се слиза от там най безопасно?

Коментар

Първоначално публикуван от koutomanov Преглед на мнение
                Мен наистина ми е интересно,някой по-опитен да даде предложение как се слиза от там най безопасно?
                Най-добре е с такива гуми и слаб мотор, висока и тясна джипка, хич да не се силиш.Просто се издърпваш с наличната лебедка.

Все пак, аз щях да си връткам лекичко гумите напред, за да си стоя на билото.
                В това време щях да бибкам яросно, докато някой от смеещите се галфони горе ме закачи на неговия джип и ме издръпа безопасно.

Ако нямаше галфони горе:
                - Лекичко със съединителя и мотора(както е включен на предно) опитвам да я спусна.
                - Може и на спирачка(тласъци) пускане право назад, без да блокира напълно, колкото да пази посоката.

Коментар

И с 4-литров мотор и добри гуми пък дори и нисък, без добра инерция те очаква същото. Справка нисана при първия опит.

Коментар

Мисля, че тук откровено се подценява Тойотата. И с 4-литров мотор, добри гуми пък дори нисък и широк, няма ли инерция те очаква същото.

Коментар

Днес лека разходка по познат маршрут, слънчево и приятно време.Коловози доволно, малко кал и твърд сняг.http://<a href="http://youtu.be/zuhE...uhE_DtSQTk</a>

Коментар

]Най-добре е с такива гуми и слаб мотор, висока и тясна джипка, хич да не се силиш.Просто се издърпваш с наличната лебедка.

Все пак, аз щях да си връткам лекичко гумите напред, за да си стоя на билото.
                        В това време щях да бибкам яросно, докато някой от смеещите се галфони горе ме закачи на неговия джип и ме издръпа безопасно.

Ако нямаше галфони горе:
                        - Лекичко със съединителя и мотора(както е включен на предно) опитвам да я спусна.
                        - Може и на спирачка(тласъци) пускане право назад, без да блокира напълно, колкото да пази посоката.[/QUOTE

Няма принципи. Днес с Йовко с Нивата и Иван с Тойотата минаха отстрани на локвата, спряха преди баира и го качиха като по магистрала. Аз като по-умен засилих през локвата, вдигнах вода до небето, намокрих тоците и колата ми изгасна на един метър от върха.Иван ме дръпна с лебедката, че не можах и да запаля. Срам.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0130.jpg
Прегледи:1
Размер:67.3 КБ
ID:5457818 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0136.jpg
Размер:104.2 КБ
ID:5457821 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0122.jpg
Размер:108.9 КБ
ID:5457822 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0138.jpg
Размер:93.7 КБ
ID:5457823 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0139.jpg
Размер:71.2 КБ
ID:5457824
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от 4i4o Преглед на мнение
                            Аз като по-умен засилих през локвата, вдигнах вода до небето, намокрих тоците и колата ми изгасна на един метър от върха.Иван ме дръпна с лебедката, че не можах и да запаля. Срам.
                            Миличките те.
                            Нямаше ли кой да те снима как се хлъзгаш надолу, след толкова коментари по повода.
                            Ако не си се хлъзгал , значи не е било същото.
                            Подозрително липсва документ за дърпането на Шишо Бишо.

Коментар

Първоначално публикуван от Ich Преглед на мнение
                              Мисля, че тук откровено се подценява Тойотата. И с 4-литров мотор, добри гуми пък дори нисък и широк, няма ли инерция те очаква същото.
                              Нямаме спор бре Иване.
                              3 литровия мотор и гумите ще ти дадат инерцията.
                              Ниския силует ще намали шанса за обръщане при грешните движения със спирачката и волана.

Коментар

Няма снимки защото не се очакваше подобна издънка. Колата спря на кантар на върха. Ако двигателя работеше, дори от там щях да излеза. Но като скочих в локвата водата ме заля, включих чистачки и след 3 метра -на средата на баира- двигателя започна да прекъсва, припуква и на върха изгасна. Опитах да запаля - не ще. Иван ме издърпа, подсуших свещите и с много прекъсване до манастира. Работа на място 20 минути - разход пак 30 се оформи-готово.
                                Има и снимки и клипове но не мога да ги кача. И Иван има

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X