Утре в 11 часа на ОМВ след караулката на КАТ посока Панчарево. Най-вероятно разходката ще е в Лозенската планина, но на място ще направим последните уточнения.
Ако искате можем да се качим през Лозен>Кариерата и там се излиза на един трак който го има картата.Миналата неделя бяхме там за малко в най-големия дъжд и има интерсни места.
Ако искате можем да се качим през Лозен>Кариерата и там се излиза на един трак който го има картата.Миналата неделя бяхме там за малко в най-големия дъжд и има интерсни места.
Лошите опасения за провал обаче се сбъднаха. Соти нямя да може да излезе от бокса и утре цял ден ще ремонтират с Йори , така че и двамата отпадат. Влади333 щеше само да се вози - и той отпада, Голди го няма тази седмица.
Поради липса на други желаещи явката на ОМВ се отменя.
Ако все пак се появят мераклии за разходка може в тази тема да се направи нова организация. Аз и Т.Т.Младши сме все още на линия
Желаещи вече има така че пускай темата и другата седмица ако не ни мине котка път (както стана сега) ще се видиме в Батак. Аз се надявам до тогава да съм монтирал лебедката, щото май ще ми трябва...
Коментар