Мога ли де се кача с джип до х.Марица и откъде
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
х.Марица
Свий
X
-
Re: х.Марица
Ако продължиш натък още малко а после пеш ще видиш това:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E5%E7%E5%F0%E0
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеАко продължиш натък още малко а после пеш ще видиш това:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E5%E7%E5%F0%E0
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеМоже и с кола. Пътят тръгва от един голям паркинг накрая на Боровец в посока Костенец. Там сега строят яко и най добре да питаш.
Коментар
-
До х. Марица спокойно се стига с джип, даже и по-нагоре, но на входа на парка по-добре да се остави, ако целта са Маричините извори. Нагоре има още малко път, но след това и с мотор е трудно.НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеДо х. Марица спокойно се стига с джип, даже и по-нагоре, но на входа на парка по-добре да се остави, ако целта са Маричините извори. Нагоре има още малко път, но след това и с мотор е трудно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеС джип се стига чак до пътя за Бел мекен . Само требе да се знае дерето и да не си САМ.Ама това е за друга тема.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеС джип се стига чак до пътя за Бел мекен . Само требе да се знае дерето и да не си САМ.Ама това е за друга тема.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеКолега не издавай всички тайни, а и към Заврачица камъчетата по пътя са от "най малките" та не знам как ще се мине с неподготвен джип.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеДо х. Марица спокойно се стига с джип, даже и по-нагоре, но на входа на парка по-добре да се остави, ако целта са Маричините извори. Нагоре има още малко път, но след това и с мотор е трудно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеКолега не издавай всички тайни, а и към Заврачица камъчетата по пътя са от "най малките" та не знам как ще се мине с неподготвен джип.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пламен Бешков Преглед на мнениеДа,целта са маричините извори и тъй като не съм наясно с тази част на Рила ме интересува на какво разстояние от изворите мога да стигна с джип и от там колко пеша.
Пътечката е ясно очертана и живописна, пресечена е от скалички, камъни, клекове и изворчета. Планинските скатове наоколо са много красиви. За една цяла разходка - отиване и връщане ще ви трябват поне 5 часа, така че тръгнете достатъчно рано.НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар