Колеги тази седмица ще караме в събота защото ще имаме Скъпи гости от Варна .Ще караме Ивановския маршрут въпреки, че е скухо като в Сахара .Мястото на срещата е както винаги ОМВ Здравец в 9.30 Ако някой се сеща за по добър маршрут да предлага

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Събота 7 април разходка в Русе

Свий

X
- 

Re: Събота 7 април разходка в Русе
Колега за кога планираш риболова?Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениесъжелявам тази седмица съм за риба
 за последно преди забраната

пожелавам ви приятно и безаварийно каране

Николай Папазов
Коментар
 - 

събота и неделя ама захари нещо ме разобеждаваПървоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеКолега за кога планираш риболова?

ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
 - 

дай да покараме то дунава няма да исъхне яПървоначално публикуван от kokoff Преглед на мнениеАко е за събота риболова мога и аз да дойда, ако е за неделя пак може да стане ама не е много сигурно ма тогава пък ще може да карам в събота
 ...като решиш нещо кажи
 пък неделя ще си пробваме късмета 
 ако си намерим място
 сигурно много рибари ще останат да ноштуват събота срешту неделя

Коментар
 - 

само няма да ни държиш гладниПървоначално публикуван от Zahari Преглед на мнениеКолеги тази седмица ще караме в събота защото ще имаме Скъпи гости от Варна .Ще караме Ивановския маршрут въпреки, че е скухо като в Сахара .Мястото на срещата е както винаги ОМВ Здравец в 9.30 Ако някой се сеща за по добър маршрут да предлага

Коментар
 - 

Добре, става само не съм сигурен дали ще мога да се освободя за неделя ама като се видим събота ще говоримПървоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениедай да покараме то дунава няма да исъхне я
 пък неделя ще си пробваме късмета 
 ако си намерим място
 сигурно много рибари ще останат да ноштуват събота срешту неделя
Николай Папазов
Коментар
 - 

Да наистина, след опита на Николай да премине канала на Николово, за да ни спечели 100 бири, 100 кебапчета и 100 филии хляб, който за съжеление се оказа неуспешен, но явно много се е харесал на местните, и за това официално сме поканени на Великденски траял с "едини и пиини". Трасето се намирало в околностите на селото, като за качественната му подготовка са се погрижили да го наводнят с няколко водоноски от близкото езеро. Излезе, че в Николово имало много офроудъри, които ще участват. Ще има даже ентусиаст със ЗИЛ 157.Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
Коментар
 - 

Специална покана за колегата jimmi
 . Няма страшно, то ако има такова местенце, ние с радоост първи ще се бухнем в него, ама ЕЙ нема, равнина- туй то. Така, че в събота на OMV-здравец, 9,30 часа.

Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
Коментар
 - 

ЕЙ РИБАРИТЕ ,разчитах на вас Благодаря

Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
Коментар
 - 

аз ще дойдаПървоначално публикуван от Zahari Преглед на мнениеЕЙ РИБАРИТЕ ,разчитах на вас Благодаря
 с дъщеря ми,каде ще караме?
Компа ми се скапа-
 -пиша от комшийката...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар