Има ли предложения за тази неделя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хард-разходка(01.04.07г)
Свий
X
-
Re: Предложение за хард-разходка(01.04.07г)
Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнениеНяма значение мястото, аз съм на линия ако има разходка.LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнениеИ мотора е 156 к.с. вече.
Еее...е де.
Ти пък много хард го раздаваш.LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от mishko Преглед на мнениеАз ще ходя в Пирдоп, чувствайте се поканени!LZ1VMH
Коментар
-
В 10'00 - 10'30 часа, най-късно трябва да сме там, демек тръгваме от София в 09'00 часа. Караме като луди, за трасето Ви гарантирам МНОГО ЯКИ ЕМОЦИИ!!! ВИНАГИ, КОГАТО ВОДИ КРАСИ СТАВА МНОГО ИНТЕРЕСНО!!! И по някое време малко цър-пър!!!
Коментар
-
Сега ставам много конкретен! От 08'45 до 09'15 часа ще бъда на Шел-а, преди Богров, на околовръстното, за да посрещна(изчакам) всички желаещи! И от сега да предупредя, че в Пирдоп се правят само МНОГО ХАРД ОФФ РОУД РАЗХОДКИ!!!Също да добавя, че всички дошли, ще се забавляват и смеят много здраво!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mishko Преглед на мнениеВ 10'00 - 10'30 часа, най-късно трябва да сме там, демек тръгваме от София в 09'00 часа. Караме като луди, за трасето Ви гарантирам МНОГО ЯКИ ЕМОЦИИ!!! ВИНАГИ, КОГАТО ВОДИ КРАСИ СТАВА МНОГО ИНТЕРЕСНО!!! И по някое време малко цър-пър!!!
Дали ще има мераклий освен мен.LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от mishko Преглед на мнениеЗа сега от София ще тръгнеме 3-ма души(3 джипа), може би станеме и повече!LZ1VMH
Коментар
-
Първоначално публикуван от mishko Преглед на мнениеИ от сега да предупредя, че в Пирдоп се правят само МНОГО ХАРД ОФФ РОУД РАЗХОДКИ!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар