Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ХАРД РАЗХОДКА НА ДАТА 18.03.07
Свий
X
-
Re: ХАРД РАЗХОДКА НА ДАТА 18.03.07
Първоначално публикуван от Di Преглед на мнениеНали знаеш... то от един път не се става....
Зависи...LZ1VMH
Коментар
-
Ми де късмет де. Ако ще го пробваш идвам и аз с моето, само да няма много драскотини щото много ми харесва с гланцаПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеПритеснявам се, че ако пробвам Паджерото може и да се откажа от другия драгстер.
Между другото не си единствения които ме натиска за хард- проба с
Паджеро.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zzlatanov Преглед на мнениеидвам и аз с моето, само да няма много драскотини щото много ми харесва с гланца

Значи, ако не искаш драскотини - просто не влизай в гората. И (понеже стана дума в една друга тема) в случай, че си пазиш боята, лебедка е малко вероятно да ти трябва. Е, освен ако не ти е само за красота и респектиране на зрителите де ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
-
И лаченко жипче.Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеДа... Това е май е най-слабата група.
Соф-разходките много напреднаха в организацията.
Пък и друго си е с килимче.

Коментар
-
Ниска, висока скуката си е все скука. Казвай утре къде да те чакам.Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеНиска-скука.Тодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Днес, за първи път от доста време, групата си даде почивка. Рекох да не сме само на 4х4 и да вземем да се подвижим малко и на 2х2, че само возене не е добре.
Оставихме детевоза в Железница и поехме нагоре в планината да се поразтъпчем малко. Та, както си вървяхме, решихме да свием и да хвърлим едно оченце как изглежда едно пътче, по което преди време се отказахме да минем, защото дори редукторната УАЗ-ка и Тойотата на Алекс видяха зор да издрапат нагоре.
Ами, прилично си изглежда местенцето. Хубава калчица, коловозче ...
И, както си пешеходстваме нагоре, отведнъж чуваме шум на двигател. След него - и един добре познат звук на виждаща зор лебедка.
Изкачваме се още по-нагоре и през дърветата започва да се мярка един познат жълт капак, а след него - и едно добре познато G ...
Заровили се момчетата като за световно в една добре подгизнала долчинка.
А пък малко по-горе, един разпънал лебедката ...
Събрала се весела компания и си прави купона
Най-отгоре, Миро разпалва огъня, щото Самурайчето минало на пръсти над дълбоката кал ...
Eй, нЕма отЪрване от тия джипки! Тръгнахме пешеходен туризъм да правим и пак на тях налетяхме ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Тези снимки дават съвсем частична предства за положението вчера. Довечера ще пуснем по-обстойно предтставяне на целия преход. Снимки и видео. Гледайте и се кефете.Тодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
Коментар
-
Естествено, че е така. Няма никакви претенции за изчерпателен репортаж. Снимките са просто резултат от една случайна среща по пътя.Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнениеТези снимки дават съвсем частична предства за положението вчера.
П.П. А пък някой, чел-недочел, така и явно не разбрал, че съм си направил лекичка пешеходна разходка, взел, че ми оставил коментар
Вместо да покаже нагледно що е то "хард разходка" в собствено изпълнение, та всички да се поучат ...Аман от Пишман Хард разходки
Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Чакаме снимките
Коментар