Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделя - 11.03.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Неделя - 11.03.2007

браво е това се казва разходка и компания няма скука при вас..
    а аз да попитам тези въженца дето сте ги сложили повечето от калника до горния край на стъклото за какво служат?
    поздрави

Коментар

Ванти ....
      Идеята е първия срещнат клон да не влезе през стъклото ... при тебе ...
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Моем да ви светвем че това каре пак ще даде фира мнооого скоро, така че ако искате да кара малко по-дълго нема да е зле Маркан да драсне някое лично да му обЯсним к`во да прави като стар Вранглерджия че ще остане с грешно впечатление от гробницата дето я търкаля.
        И без да го светкаш на Маркан всичко му е ясно , просто няма време да си попритегне машината...а относно карето всичко си е Ок само трябва да се смени фланеца който държи карето откъм диференциала защото е счупено/поради некомпетентноста и мърлявото отношение на някои "МАЙСТОР''/едното зъбче/фиксатор/и карето мърда на кадето си иска !...а иначе скъпи тунинги и наливане на пари в тази машина може да се правят безкрай...
        ------------------------------------
        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Боби ме е преварил ама и Я да кажЕм :
          Последното каре дето падна е предно а не задното.
          То си е от мойта тъпотия че вместо да го погледна тоя Вранглер (поне) аз както го купих го набутах в гората и от тогава до сега е видял асфалт два-пъти до София дет се вика.
          Та до сега карета не е чупил. На задното късаше болчетата(то пък едни болчета-към 5мм.) ама Боби ВИ каза причината.
          А вчера предното падна защото пак тия болтове са изпаднали.
          НЕМА кой да погледне . То добре че проверихме скобине на ресьорите че .....
          А иначе съм доволен от гробницата. Определено.
          А и за траялчетата дето карам не намирам липса на мощност .
          Незнам ама може да му липсва мощност за скоростно каране през ливадите ама аз мразя да скачам.
          Мислех да пусна някоя снимка ама като гледам май сме снимали едно и също с Чавдар та се чудя.

Коментар

Между другото, горе забравих да пусна линк. Повече снимки имам тук.
            Последно редактирано от Чавдар (V93); 02-08-17, 02:07.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Страхотна раЗотка си спретнахме. Барбекюто беше на ниво и макар на пръв поглед да преценихме, че са ни доста пРЪжолките, мисля че материал не остана . А за дръвчето - щеше да си ни издържи, само че и Киката реши да се хване за него и вече му дойдохме повече . А филмчета няма ли ? Или докато се правихме на моторна шейна, камерата не е успяла да ни фокусира
              RB Patrol Team

Коментар

Айде и аз да не съм по-назад.

Те тука се стегаха болтовете на карето.

Епа нали не е неговата джипка.....с чукО.

Над Клисура.

По средата на пътя(като време )

Всеки чака реда си да се забоде .

ПАПАРАК.От каде се яви.....

Еййй....това горско бееее...
                Не се отказват с загражденията.

Последни напъни преди папането.

Къде ФАНА нагоре бе еййй...
                Я се връщай в коловоза.

Крайната точка за ВВQ-то.

Който може по-добре да го направи да идва.Ще му покажа мястото.

Еййй.... като близнаци са (ПЧТИ ДЕ ).

Е па колко да мине тая КИА.

Като видЕ що става пред него избега с много газ.

И дамите се пробаха ама тоа кютук вади ли се...

Залесяване.

Майтапа си е майтап ама калта си беше много.

Коментар

Браво Чавдаре!За пореден път уж присъствал на разходката , ми е по-интересно да чета репортажа от теб.
                  PAJERO НЕстава за OFF-ROAD!!!

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_7 Преглед на мнение
                    И без да го светкаш на Маркан всичко му е ясно , просто няма време да си попритегне машината...а относно карето всичко си е Ок само трябва да се смени фланеца който държи карето откъм диференциала защото е счупено/поради некомпетентноста и мърлявото отношение на някои "МАЙСТОР''/едното зъбче/фиксатор/и карето мърда на кадето си иска !...а иначе скъпи тунинги и наливане на пари в тази машина може да се правят безкрай...
                    Добре, запомни това което си ми казал, щото от това което прочетох и от двамата ми е ясно че каретат ще са консуматив
                    С кеф да си го карате и си блъскайте главата, аз помощ предлагам веднъж, като не искате не се набутвам...но много скоро ще ви потрябва пак поредното каре - гаранция.
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

благодаря на всички съучастници за чудесната разходка и вкусното барбекю

Коментар

Крайно време е да се отвори тема:"Пътеписи из горите и калта".С автори Чавдар и Маркан.(Само ако може Чаво да измисли нещо с клипчетата-пак не мога да ги отварям.. ).
                        Та,едно пояснения само...значи там,дето ни забоде Маркан,в блатЦето,аз си щех да си излеза на лебетчица сам,на онова клонче.Ама Кики скива,че т'ва е единственото в района дето може...и се върза и той,едновременно с мене!!!И,то се "откърти".Извод:едно клонче мо'е да издържи САМО ЕДНА 'жипка... Евентуално...
                        Иначе BBQ-беше страхотно.А и както винаги,га води Маркан се е "скукаааааааа"...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Добре, запомни това което си ми казал, щото от това което прочетох и от двамата ми е ясно че каретат ще са консуматив
                          С кеф да си го карате и си блъскайте главата, аз помощ предлагам веднъж, като не искате не се набутвам...но много скоро ще ви потрябва пак поредното каре - гаранция.
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=65 Мисля че това е мястото кадето трябва да се споделят тези неща, а още повече ти си модератор и ако знаеш нещо което да е полезно за "вранглерджиите"/и имаш желание да услужиш/ напиши го там- така всеки ще си извлече каквото му е необходимо ....какви са тези лични какви пет лева
                          тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Мисля че лично аз съм човека който решава къде и по какъв начин да кажа едно или друго нещо. Ако някой смята че той по-добре от мен знае къде и какво трябва АЗ да говоря и пиша да подаде молба да ми стане настойник и надзорник със съответните права...
                            То бива да държиш на някой сметка защо е написал нещо, но да му държиш сметка ЗАЩО НЕ Е НАПИСАЛ НЕЩО вече е прекалено.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

аман бееее няма ли модератори в тая тема
                              тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Ми пиши оплакване бре, давай, като Димата е най-черен щот иска да ви помогне хубаво...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X