Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паркинг и др.места за спиране

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Паркинг и др.места за спиране

    Добър вечер на всички колеги от този подфорум раздел.Първо благодаря за направеното от вас и второ искам да ви предупредя за нещо.От POI маркерите с паркинги на територията на град София и по-специално Обеля 2, паркинг с координати N 42 44.863 E 023 16.601 , НЕ си мислете, че въпросният паркинг е охраняем.Той е само и единствено платен, т.е. плащате си за да си оставите колата там и никой няма да ви я пази.Преди нова година едно момче се опари от там като му откраднаха колата и нищо не можа да направи срещу собствениците.И аз пострадах и по-точно платното на колата ми. За това моля всички колеги които си оставят там колите да имат едно на ум, понеже и по официални документи този паркинг се води ПЛАТЕН и никъде не пише да е охраняем.Информацията ми е проверена чрез полицията и кварталният, тъй като след моята случка се обърнах към него.Благодаря за вниманието на всички ви и както ви казах-имайте си едно на ум дали да си оставяте колата там.
    Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

  • #2
    Паркинг и др.места за спиране

    Става въпрос за платени и безплатни места за паркиране. А и не само. Ако знаете някое удобно място-също. Давайте описание за паркингите (платен, неплатен, охраняван и т.н.)
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

    Коментар


    • #3
      До: Паркинг и др.места за спиране

      Да събудя малко темата.Колеги гореспоменатия паркинг вече не съществува, т.е. тези дни са го разградили и са си вдигнали чукалата.В момента паркинга с тези координати няма ограждения, охрана или бариера.Просто си е паркинг на блока.
      Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X