Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Метанстанции

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Метанстанции

Вече има и метанстанция в Разград.Намира се па нътя Русе-Варна. Когато пътувате за Варна минавате Разград, бензиностанцията на Petrol ви остава в дясно и след 1км на разклона за село Пороище отбивате. Има табели, самата станция е на около 500метра от главния път. Когато пътувате от Варна след като минете село Ушинци отново ще видите табели. Цена на килограм метан към днешна дата(14.11.200 - 1.50лв.

Коментар

Здравейте на всички, имам желание да съживя тази тема като споделя моята колекция от метан станции, за някои не съм сигурен, взимал съм ги от нета, така че ако имате точни координати или някои не съществуват моля споделете.

Моля ви не пишете адреси, адресите всички ги знаем.
      Прикачени файлове

Коментар

Разбрах, че в Ниш и Белград са открили метанстанций. Някой може ли да даде адреси или GPS координати.

Коментар

ето и единствената в Благоевград:

N42.01335 E23.06961
          последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Добавил съм една метан станция до Ботевград (по пътя за Враца), и корегирах координатите на метан станцията до Разград.
            Прикачени файлове

Коментар

Възможно ли е някой да пусне файла в gpi формат на кирилица ????

Коментар

Привет и от мен!

В края на май планираме една метанова обиколка на България като екип на списание МобилГАЗ при която ще обиколим всички метанстанции в страната ни актуални тогава.
                След няколко тренировки при Събин, ще опиша всичките като координати.
                Освен това, наши партньори за експедицията готвят градски карти (на хартия) с местоположението на станциите.

Ще ви държа в течение.

Коментар

Много се радвам че ще има официална информация за работещите станции, ще я чакам с нетърпение.
                  Ето и файла в *.gpi формат на кирилица, ("я" съм го писал "иа". Незнайно защо, като се опитам да го заредя с "я" и ми дава грешка)
                  Във файла съм махнал едната станция във Враца (не намерих доказателства че съществува), корегирах една в София кв.Дружба и добавих тази в Перник.
                  Прикачени файлове

Коментар

Големи благодарности

Коментар

Корегирах координатите на Врачанската станция и добавих тази на входа на Бургас (бензиностанция Лукойл).
                      Прикачени файлове

Коментар

Дайте инфо за метан в Сърбия и Ниш. Ще пътувам скоро, а не мога да намеря нищо. Все пак 100 лева отгоре са това

Коментар

Извинявам се, ако информацията ми не е нова или ценна.
                          Координати на метан станции в Сливен и Нова загора :
                          Сливен (до кв. Речица) - N 42* 37' 1.2" E 26* 16' 10.0"
                          Нова загора - N 42* 29' 51.9" E 25* 59' 31.8"

Коментар

Добавих Метан станцията в Ловеч
                            Прикачени файлове

Коментар

IZO4x4 какво стана с обиколката която щеше да е май месец има ли вече някакви резултати

Коментар

В брой 23, има карта на всички работещи метан станции в България актуални от 01.06.09. Можете да намерите списанието в по-големите вериги бензиностанции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X