Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се позарием в снега?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се позарием в снега?

Ей момчета, за такива емоции си мечтая от дете.До скоро нямах джипка.Сега искам-не искам ми харизаха една ОФ 2,8 TDI Isuzu дълга база.Знам Че много от вас ще кажат че това не е джипка и не става за offroad, но това е положението.А снимкте са супер.До сега никога не съм карал off и ми се струва че едно такова soft би било добро начало за мен.Мернах някъде по снимките и Иво с неговия Patro-специални поздрави.Къде са всичките тези прекрасни местенца?!

Коментар

Първоначално публикуван от jamie1975 Преглед на мнение
      Ей момчета, за такива емоции си мечтая от дете.До скоро нямах джипка.Сега искам-не искам ми харизаха една ОФ 2,8 TDI Isuzu дълга база.Знам Че много от вас ще кажат че това не е джипка и не става за offroad, но това е положението.А снимкте са супер.До сега никога не съм карал off и ми се струва че едно такова soft би било добро начало за мен.Мернах някъде по снимките и Иво с неговия Patro-специални поздрави.Къде са всичките тези прекрасни местенца?!
      Гледай в темите за разходки, колега и се включвай - всеки е добре дошъл. А колата ти си става, остави какво приказват.

Коментар

Искам да попитам паджерото как е подигнато за да побере толко големи гуми
        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
          Искам да попитам паджерото как е подигнато за да побере толко големи гуми
          В раздела "Мицубиши" е описано подробно!
          VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            Гледайки прогнозите за времето и какво се случва навън за събота/неделя се отваря възможност за повторение.

Има ли желаещи?
            Ако някой реши да се повтори....нека пише!!!!Готови сме!!
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Съжелявам,че чак сега пиша,но пътувах в страната и чужбина и нямах възможнаст.
              Благодаря на всички!Разходката беше изключително приятна и зареждаща!
              Гледам в момента как трупа на вън и ме спохождат едни месли за идния уикенд....
              Някакви идеи?
              Аз съм толерантен!

Коментар

Айде!Нещо за неделя с червено вино и мръвки за финал?!?

Например:отправна точка с.Чавдар(на 40мин.по "Подбалканската",а може до там и по черно,ако някой знае път!)
                От там по черно до хижа "Братия".Условията са прилични,хижаря винаги държи чайника на печката и може да поопечем нещо!В
                В зависимост от това,колко сме напреднали с времето,може да се приберем през рудниците или през "Панагюрски Колони".Може и обратно през с.Чавдар.

Дайте други идеи,че ще изпуснем и този сняг!
                Аз съм толерантен!

Коментар

От доста време не съм излизал с Уаз-а. С удоволствие ще се включа.

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Шопски Преглед на мнение
                    Айде!Нещо за неделя с червено вино и мръвки за финал?!?

Например:отправна точка с.Чавдар(на 40мин.по "Подбалканската",а може до там и по черно,ако някой знае път!)
                    От там по черно до хижа "Братия".Условията са прилични,хижаря винаги държи чайника на печката и може да поопечем нещо!В
                    В зависимост от това,колко сме напреднали с времето,може да се приберем през рудниците или през "Панагюрски Колони".Може и обратно през с.Чавдар.

Дайте други идеи,че ще изпуснем и този сняг!
                    Колега пътя до х.Братия е доста хард по това време.Иначе идеята е добра.
                    899152366

Коментар

Доста хард!Аз бих казал-леко хардАко има други идеи давайте ги,аз това успях да измисля!
                      А и до х."Братия"има два пътя,ако случайно с единия имаме проблем,то по другия 100% минаваме!

Е?Имаме ли желаещи?Може да мямаме възможност да покараме по снежец повече за този сезон.
                      Аз съм толерантен!

Коментар

Ако джипа оцелее в съботната разходка на LRE ще дойда
                        sigpic
                        Land rover lightweight-series 3
                        Range Rover V8
                        Range Rover Classic Vouge SE V8
                        Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Доста хард!Аз бих казал-леко хардАко има други идеи давайте ги,аз това успях да измисля!
                          А и до х."Братия"има два пътя,ако случайно с единия имаме проблем,то по другия 100% минаваме!

Е?Имаме ли желаещи?Може да мямаме възможност да покараме по снежец повече за този сезон.
                          Прав си може и през рудника от там е лесно.
                          899152366

Коментар

Има и идея да отидем на ловджийския заслон,който се намира между Ярлово и Диканя.Това значи от Железница на там по черно.Заслончето предлага чудесни условия!Има екзотична печка с куминче от джантиДестинацията е доста по-кратичка,по-лека от другото предложение,но ако събере повече джипки отлагаме х."Братия"
                            Аз съм толерантен!

Коментар

Мен ме пишете, със сигурност ще дойда, където и да е.

Коментар

Има и идея да отидем на ловджийския заслон,който се намира между Ярлово и Диканя.Дестинацията е доста по-кратичка,по-лека от другото предложение,но ако събере повече джипки отлагаме х."Братия"
                                Иво, в момента горе в планината има снежец и не знам колко лека ще е... За заслона съм ЗА!
                                Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                                Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X