Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се позарием в снега?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се позарием в снега?

Районът ми е почти непознат и точно затова много интересен.
    Бях си го оставил за пролет-2010, но защо пролетта да не започне при -8С.
    Ако не изникне нещо непредвидено, бройте и мен.
    Имам да тествам нови обици.

Коментар

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
      Ами до сега гледам Google Earth и го мъдря маршрута, но като нямам ГПС да го видя реално на някаква карта ми е трудно.
      За пътя от Ярджиловци до манастира, той се вижда ясно на Гугъла. Гигинския ще го посетим 100%.
      Дали ще можем да го направим нещото към Душинци и Големи Връ`.Пеша от манастирчето в Душинци до върха било час и половина. И другото е дали можем да намерим някакъв път от Душинци до Одраница.

Слагам принтскрийн, за да се ориентирате и вие. Някой ако има ГПС, да провери какво излиза.

Това ще бъде много ,ама много хард маршрут,особено за онези чиито сърца се свиват като чуят жалостивия вой на ламарините от дерящите по тях клони.Имам предвид преход Душинци -Одраница по черно.Почти всички по стари и по нови дървосекачески пътища са запречени от полегнали от последния мокър сняг дървета и мисията ще бъде по- скоро дъводобивна околкото хард барбекю.
      За гигинския манастир от Ярджиловци или Селищен дол е изпълнимо ,но и там има пет шест места с изпитание за нервите на тези които обичат боята си.
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Под "софт" разбирам, да е поне на теория проходимо, за не-много тунингован джип, ако ще пазим колите има асфалт....
        Но наистина по-добре да се движим, вместо да режем
        Поздрави!
        VARADERO SD2

Коментар

Зная черен път от село Прибой до Гигинци като на две места е малко по гадно откъм вода и кал но при наличието на други джипове не е проблем минавал съм маршрута пролета сам ако искате да удължите софт разходката. И разбира се ако приемате нови попалнения. Поздрави

Коментар

Идеята е много добра,
            Ще се включа. Предлагам да се съберем на Shell Драгичево в 10:30 (тръгване 10:45).

От там според картата имаме още около 35 км. път до Гигинци, и още няколко километра път до манастира. Пътят изглежда лек.
            Ето и линк към маршрута: ТУК.
            Последно редактирано от Георги-trimata; 14-01-10, 00:59.
            Георги Гатев

Коментар

Подкрепям!
              Време беше някой да даде по-конкретно предложение
              10.30-Драгичево
              Поздрави!

PS...а пържолите къде?
              VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                Подкрепям!
                Време беше някой да даде по-конкретно предложение
                10.30-Драгичево
                Поздрави!

PS...а пържолите къде?
                Добре де... Черногорският е ясен, към 12:00 ще сме там,а после? ...ще импровизираме. Нали казахме,че ще пробваме пътя от Ярджиловци? Колегата Boyang каза, че го знае. Дайте да решим след Гигинци на къде?

Коментар

Привет колеги.
                  Ходих на този манастир около Коледа ( 26 декември май беше).Излезнах си нормално с ладата .
                  Останах малко разочарован от това че в момента тече дейност по реконструиране и модернизиране на манастира.Ще стане много хубав (не съм гледал каквото са давали по телевизията )
                  Природата е много красива ,само че строителната дейност малко поне на мен ми развали като цяло изживяването)

И нещо весело:половин час чаках едно стадо биволи да се източи на индианска нишка пред ладичката (хванах им прибирането от паша ).Та старшия застана на средата на пътя и не се отмести докато и последния от колоната на мина пътя и тогава чак благоволи да ме пусне ).
                  Съжалявам че нямам снимки от разходката.
                  Все пак мисля че ще си изкарате хубаво .Може и аз да отскоча ,ще следя темата.
                  Просто исках да ви кажа ,че се ремонтира,за да няма изненади ако сте се настроили за нещо по -различно

Поздрави

П.С В последствие видях че е споменато че се ремонтира,така че поста ми беше малко излишен,извинявам се .
                  Приятно изкарване ,мястото си заслужава
                  Последно редактирано от emilemilov; 14-01-10, 01:49.

Коментар

АЗ съм на линия с моят асвалтов джип
                    +3 още в него.
                    В неделя в 10:30 на Драгичево на Щела
                    А Колеги някой да е проверявал Времето при Метеролозите
                    Ако някой има телефона на Минчо Празников или Любка Лукумчева да им звъне...
                    Да не вали дъжд че тогава с моят асвалтов джип няма да можем да стигнем до краната цел
                    Последно редактирано от Georgi Rudy; 14-01-10, 10:52.

Коментар

Така,така!Подкрепям!Шел Драгичево,всеки да носи по две мръвки и 1л.червено вино
                      Предлагам като се съберем там да импровизираме!
                      Настроенията на мнозинството ще определят пътя!
                      Кал щом ще е студено няма да има,най много да изляза пророк и да се позаровим в снега,а който го е страх от клонки не ходи в гората!
                      Аз съм толерантен!

Коментар

Привет на всички, неделната разходка е много приамлива...ако приемате новаци с голямо удоволствие ще покараме с вас....а и да се запознаем. Поздрави

Коментар

Групата се очертава да е доста голяма, аз идвам, а може би и още 2-3 джипа след мене
                          Y61

Коментар

Първоначално публикуван от sashko Преглед на мнение
                            Групата се очертава да е доста голяма, аз идвам, а може би и още 2-3 джипа след мене
                            Бройте ме и мен !
                            Боян 0898 / 63 66 73
                            Galloper II Exceed, 1999, 2.5 TDI, дълга база

Коментар

Групата май наистина стана големичка!Това е чудесно!
                              Не мога да разбера въпроси от типа:"аз съм неопитен.."или"приемате ли ме и аз да дойда"!
                              Всеки е добре дошъл и никого няма да оставим,ако закъса!
                              П.С.
                              Е ако не носи да почерпи....
                              Аз съм толерантен!

Коментар

Здравеите колеги моето село е Гигинци.Познавам доста добре пътищата и горите там а и не само там.Ловец сам и сам обиколил почти всички села в тази област.Почти всяка седмица сам там.Днес сащо ще патувам натам и в неделя ще сам си там и ще се радвам да доида с вас на разходката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X