Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: При Дядо Владо

С малко закъснение,ама нямаше го кабелото на нета.
    Един бъдещ офроудар

И една гъца,както се казва в "свой води".Мина като на парад.
    JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Забравих да пусна и лудия Макс Макс.
      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Днес на Шипка всичко е спокойно! Дойдох, видях, полафих и си тъгнах..!!!

Коментар

Много валя,много вода,много работа
          878511557

Коментар

Днес отново си прекарахме супер.
            Хиляди благодарности на доктора за хубавото вино.
            Прикачени файлове
            878511557

Коментар

като стане Кукера,ще има каца вино,абе реката ще текне винена.А ние ще сме в нея и ще си гребем с канчета ,ама умерено,че...

Коментар

Първоначално публикуван от zablio Преглед на мнение
                като стане Кукера,ще има каца вино,абе реката ще текне винена.А ние ще сме в нея и ще си гребем с канчета
                Колоритно... или по нашему "Цветущо".
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като гледам не сте спирали да си изкарвате весело...!!! Кажете до къде сте с ремонта на Диското, че Доктора се оказва серьозен, а ако реката ще се заформя винена аз ще се включа с 5-6 кила подбрано глиганско от резерва във фризера - като ще е гарга, да е рошава...!!!

Коментар

Предницата остана,колко като време,незнам.
                    Скоро претполагам
                    878511557

Коментар

Очаквам тон за песен...!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                        Очаквам тон за песен...!!!
                        Идват 3(три) празнични дни дали ще дойде някой .....
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

собственника на Кукера отива да гони риби/може и русалки в Гърция/така ,че каквото направи групата при "Дядо Владо" ,ще е само тяхно деяние.Вече водия преговори с "таен винпром",да пренасочи каците към костимбродската река,че проекта върви ,мезето го търсят в шубраците/да се не откажеш Марто,че ти свалих Черокито на изходната височина/,а аз изоставям с пиячката.
                          Дядо Владо ,моляте дооправи електриката,че ако я вкараме в реката,да не светнем като крушки.Обещал съм на Лазар,че той ще кара,пък аз с харпуна ще ги целя.
                          Много благодаря на цялата костинбродцка компания и на всички дошли и поногнали с каквото могли.На рожденника Лазар,че се нае въобще с този толкова тежак проект.

Коментар

Аз каквото кажа, думата ми на две не се цепи (ако ще да ми се сцепи за....ника)...!!! Глиганското кротко чака във фризера обявяването на збирката! Даже и една лента може да донеса - да му я резнем тържествено на Диското... Жалко, че няма да те има Докторе, но като се върнеш, ние и риба (русалки) ядем, така че "на слука" - та да има за всички...
                            Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 19-05-10, 22:42.

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                              ....Жалко, че няма да те има Докторе,...
                              То не е тупнал тъпана да е точно утре Ще почакаме да се върне .....ако не го изядат русалките примерно
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                                То не е тупнал тъпана да е точно утре Ще почакаме да се върне .....ако не го изядат русалките примерно

Утре е удобно, щото няма да работи сайта!
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X