От: АТ vs МТ
Илийка - чети пак темата, да видим кой извърта нещата! Искам да ми посочиш - къде в темата аз съм написал, че АТ-тата са по-добри в кал от МТ-тата..?!! Дори и в първото си мнение, съм описал случката като феномен (нещо необичайно, изключение и т.н.) и, че съм озадачен! В последствие съм написал и съвсем коректно, че след неколкократно преглеждане на клиповете - феномен няма, а всичко е до мотор и зку! Направил съм и извод от цялата работа, че ако няма матор, няма смисъл и от големи кални (заради по-голямото им съпротивление) гуми, като съм уточнил и ,че си говорим за двигатели които не могат да ги въртят тези гуми, че масово се лифтват маломощни джипове и се обуват в такива гуми, без да се променят предавателни числа и прочее и не виждам никой от вас да го е оспорил... Това, че твърдя, че АТ–тата са по-добри от МТ-тата си го измислихте вие! Така, че нищо не извъртам нито си меря п*шката с някой! Не аз започнах да давам акъли как се минава от там нито нереални примери с девствени дерета и т.н. пишкомерене! Аз каквото коментирам го има заснето и мен ме има във видеото! Та ако ще правим само безсмислени тестове на гуми с предизвестен край - ок да правим, ама тази тема не е за това! Като ще правим тестове, да видим аджеба и дали това за което пиша от самото начало не е вярно! Така си мисля аз...
Първоначално публикуван от gimax
Преглед на мнение
Коментар