Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка около София 22.01.2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разходка около София 22.01.2012

Какво ще правим? Ще караме!
    Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
    0888/00-55-37

Коментар

Ок. Тогава 9 30 удобно ли е като час. А за мястото от където да тръгнем примерно ОМВ на бъкстон добре ли е ?
      Свободен е онзи, който от нищо не се бои и не разчита на нищо!

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
        Тази вихрушка дето се сипе навън несъмнено ще придаде друга значимост на разходката в неделя.
        Май софт ще е само на паркинга пред НИМ , Бояна
        Не съм сигурен и за НИМ
        Така като гледам дори и Цариградско ще е хард

Коментар

На поляната над Рударци е много красиво в момента, но качването до там няма да е софт.Не казвам, че е невъзможно, но трябва бая мерак за да се стигне до горе. Пък и зимата там не е много приятно, непрекъснато духа силен вятър, барбекюто ще е трудно
          Y61

Коментар

Аз предлагам 9 30 на мегдана на Бистрица и от там където не щукне, кеф ни Бистрица кеф ни Плана

Коментар

Поне 10.00ч да е,където и да е.

Коментар

До тук прочетеното ми звучи като да трябва да се смени заглавието на темата на "Самоубийствена мисия на 22.01.2012"В момента Арена-Бистрица през камбаните се минава за повече от час.Почти няма къде и лебедка да се закачи....А тези мераклии(евала!) с Туарега....и "клонозаобикалящия" да си направят един ХАРД в "Борисовата градина",НЕ тръгвайте без подходящи гуми!Няма смисъл

Коментар

И аз ще се включа. Предпочитам Владая. Както е казал Гошко в Бистришко в момента е много навято на места.

Кажете последно къде ще се кара и къде ще е срещата, че станаха много постовете и не се разбира.
                  Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
                  BMW F650CS
                  Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Аз разговарях с колегата Иво Краев, който ми каза, че е говорил с гогоси. Ние се разбрахме за ОМВ-Бъкстон (пада се на околовръстното срещу историческия музей. Към 10 00 часа. Заповядайте всички От там ще решим на къде ще караме !!!

Коментар

Май се заформя каране на две групи. Аз маршрута в Бистрица и Плана не го знам и ако има хора, които го смятат за тежък по-добре да не тръгваме с нагласата за софт. Над Владая е завет и си все в гората. Пътя е прекалено лесен. Да, до поляната над Рударци може да е трудно да се достигне на изкачване, но на слизане не мисля , че ще е проблем. Ако пък се реши да не се спуска надолу по по-трудния път, то самото качване до кариерите няма май да е достатъчно за офроуд преход и хора искащи да покарат. Ни така, ни иначе.
                      Аз съм съгласен и за Плана по маршрута, но само ме пристеснява факта, че имам лепен маркуч на охладителната система и ако натоваря джипа някъде ще се спука пак. Да не се заформи някой хард?
                      Преценете колеги!
                      иначе утре много искам да се разходя някъде и ще се включа пък докъдето стигна!
                      Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                      0888/00-55-37

Коментар

Да точно заради това на който му се кара утре да дойде направо в 10:00 на ОМВ-Бъкстон (пада се на околовръстното срещу историческия музей) и ще се разберем за 10-15 мин кои на къде ще ходи
                        Life Begins Where The Road Ends.
                        Nissan Patrol Y60 GR RD28T
                        0889 9две 99 55 Иво

Коментар

Нема лошо и разходката утре да е на две групи.
                          Аз съм със стандартна джипка и гумите не са ми кой-знае какво, така, че мога да се включа само за Владая.
                          Предлагам и малко по-късно тръгване, например 11часа. Няма за къде да се бърза.
                          Какво ще кажете ?
                          0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                            Май се заформя каране на две групи. Аз маршрута в Бистрица и Плана не го знам и ако има хора, които го смятат за тежък по-добре да не тръгваме с нагласата за софт. Над Владая е завет и си все в гората. Пътя е прекалено лесен. Да, до поляната над Рударци може да е трудно да се достигне на изкачване, но на слизане не мисля , че ще е проблем. Ако пък се реши да не се спуска надолу по по-трудния път, то самото качване до кариерите няма май да е достатъчно за офроуд преход и хора искащи да покарат. Ни така, ни иначе.
                            Сега се прибирам от Бистрица. Между Камбаните и Бистрица на места има навяти преспи по около 1м. Опитах да пробия нагоре, но е доста кофти, защото отдолу пък е лед. Лошото е че продължава да духа и да навява. Аз съм за Владая.

В 10 съм на ОМВ на Бъкстон.
                            Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
                            BMW F650CS
                            Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Колеги доста сняг падна във Владая доста тежък е терена.
                              Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Re: Разходка около София 22.01.2012

Значи последно се събираме на ОМВ бъкстон, срещу резиденцията където е в 10:00, тъй като за някой хора е рано предлагам да изчакаме до към 10:30 и да тръгнем. Там според обстановката ще преценим на място къде ще се кара последно. Идеята е за софт разходка, вземете си мръвки за печене. Които има скара нека я вземе.
                                Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                                http://www.facebook.com/JeepBG
                                LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X