Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Елешница 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Елешница 2

Утре, 09.10.2011 в 1100 отлепяме от Кремиковския манастир.
    Понеже за сега няма никой за вадене от никъде ще се пробваме посока Мургаш. Предвид дъжда се очакват хард елементи. Скарабира няма да има, ще плющим сандвичи.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

От: Елешница 2

Е браво! В 22:18 се сети А кои "отлепяте" ? Ако успея да се измъкна от поетия досаден домашен ангажимент пазарувам пак кроасаните и тоя път един стек цигари и идвам.
    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Ще взема да доида и аз .Да не оставям колегата сам
      Седем милиона души имат щастието да живеят в България, а останалите хора по света, нямат това щастие, но пък имат всичко останало..
      LZ1BGM Тел.0887482136

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
        А кои "отлепяте" ?
        Малка е групата, Петьо и аз..., но има време да стане керван
        П.П. Станали сме трима вече ...
        Последно редактирано от Postman; 08-10-11, 22:44.
        V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Ако некой случайно съ е притеснил - прибрааме се
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Търтьо, дай малко подробности де!
            Имаше ли кал?
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Каква кал бре? Не четеш ли? Прибрали са се Единственото интересно е дали са им замръзнали сандвичите
              My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Ем кал, колко да е кал. Имам по тавана.

Имаше бърз полеви ремонт по подмяна на маркуч от вакуум помпата до картера - предния дето е пипал по тая кола го беше прекарал през тампона и съответно се е разпрал. Вероятно някой пернишки гений. Понеже от там зимах колата.
                После минах блатото дето вадихме Жоро, набих се в коловозите опънеф лебедка и колата угасна и немаше палене. После скъсахме въжето на лебедката на единия жип, ввръзвахме та ме вадиха на две лебедки.
                Оказа се че нафтата била малко и като има ляв крен не пали нейната майка японска.
                След тва някъде си затрих куката на лебедката и ся трее купувам нова.

Иначе беше софт общо взето )

Явор ще пусне снимки като реши че не го мързи

Коментар

Е, това по твойте стандарти си е направо турбо-софт.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Е, това по твойте стандарти си е направо турбо-софт.
                    Тва казвам и аз. Ако зорлем не се бях наврял в коловозите даже нямаше да има за кво да споменаваме.

Калоян пуска няква лебедка на равното, ама беше последен и от другата страна на реката и понеже мокро един вид и просто го слушахме по радиообмена та не знам кво е сътворил

Той ше си каже евентуално

Коментар

Малко фотоси. Credits go to Postman

Последно редактирано от turtey; 10-10-11, 11:28.

Коментар

За втори път испускам тази разходка ще се пукна от яд.Минала та седмица минах през манастира и излезнах през войняговци и след това видях че и вие сте били в този район.
                        добре сте се поокаляли.
                        OPEL FRONTERA C20NE

Коментар

ТЪртьо, защо ти дЪрпаш лебедката, нали някакви навигаторски рЪкавици на цветенца бяхме подарявали...

Коментар

Първоначално публикуван от flamini Преглед на мнение
                            ТЪртьо, защо ти дЪрпаш лебедката, нали някакви навигаторски рЪкавици на цветенца бяхме подарявали...
                            Щото нея и с кран не можеше да я извадиш от топлото в калта

Коментар

Здравейте,

Петьо, сигурно плащаш титанична сума за хостинг щом си свил снимките до размер на аватар ..., аз, предвид безплатния хостинг, ще ги сложа във формат за семеен албум с твърди корици 9/16 см ...

За втора серия се събрахме по-малко...

...но не всички идвахме от автомивка ...

Това е от магистралата... не е на фокус, но карайки толкова си мога... все едно де, идеята е че горе долу карахме в стегната формация през цялото време до края...

... и разбира се, че се преброихме и регулирахме водния баланс на организма преди атаката...

Тук беше първата заигравка по една пътечка в стил "Абе тази мотоциклетна пътека встрани от основния път накъде ли води?!?"... само аз не се пробвах - освен, че звездите си ми го казаха, то беше ясно че ще се връщаме към главния път по течението съвсем скоро (Търтея го има на това препятствие на снимките по-горе)...

Този приятел го срещнахме малко след това и оттам насетне доста потича с нас. Подозираме, че се е изгубил така че ако имате познати, загубили куче в района под Мургаш, намира се някъде там, мъжко куче беше...

Тук просто съм снимал "скакалеца", без умисъл..

Последваха снимките от при паметника, които ги има по-горе и после продължихме към Мургаш.
                              Не се качихме до самия връх, тъй като мъглата стана сериозна и щеше да ни лиши от гледката която би осмислила качването до Мургаш. Решихме да се спуснем обратно към долината на Елешница и да продължим обратно по течението към село Бакьово. Наложи се и да спрем за традиционна есенна профилкатика на вакуум помпата на пилотния Патрул (Търтея има странни хобита да ремонтира където му падне при това без предупреждение), тогава при нас дойде още едно вероятно също изгубено, ловджийско куче, женско... явно ловът миналата седмица не е бил успешен за всички. Под Мургаш се разминахме в мъглата и с един ловец... не вярвам да ни се е зарадвал...
                              ... и така се стигна до самото затъване...,

...което уви ни провали плановете да продължим след Бакьово към Ябланица и Врачеш, и се наложи да тръгнем от Бакьово към Войнеговци.
                              Ами това беше разходката, предвид дъжа в събота (в София валя почти цял ден) аз очаквах да има много повече кал в планината, но не се оказа така. Инак докато бяхме горе една капка дъжд не падна... прогноза, какво да я правиш .
                              Рапорт даден
                              Последно редактирано от Postman; 10-10-11, 20:23. Причина: правопис разбира се :)
                              V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X