Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около София
Свий
X
-
От: Разходки около София
Кои нема да стигнете?А ше минете ли през оня баир,дето бехте с брат ти?Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеМислиш, че нема да стигнем (мн.ч) Кокалянско ханче - Бистрица?
Коментар
-
Или онзи, дет катерихме с теб 2 часаПървоначално публикуван от gimax Преглед на мнениеКои нема да стигнете?А ше минете ли през оня баир,дето бехте с брат ти?
И други има, ма това тва си му е убауто 
Ще видим какво е в неделя времето и дали съм на кеф и може да ти звънна да се разодим
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Тц,нема да моем-ангажиментиран съм у неделята.Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение...... може да ти звънна да се разодим
Коментар
-
Пак ще му се отвори работа на Калин КостинбродскиПървоначално публикуван от Samuil Преглед на мнение

Никой не изявява желание? Май ще отпадне. „
Дядо Владо, да идваме при теб тогава? Познаваш ли си из основи поляната?

Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение.....На деди на полигона
Къде е този полигон дядоооо
, мойта дискотека ще си стои на хасвалта, но с удоволствие ще помагам и зяпам
Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!
Няма вече Диско,няма вече Pinz...
Коментар
-
И правилно !Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТоо па - точно свалих една голяма тенжера ишкембе чорбасъ и докато не свърши мисля да бедствам
Как студена бе, Пламене, у тоя студ врЕла и люта, с рАкия !Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнениеА , не те е срам само за себеси мислиш.
Я тури на студено да се спачи
И днеси утре и ние да кусаме
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Бре всекак може мен идеята ми бе като се направи се разлива в тепсия да се запачи на тънко режи с ножа и със червено вино .Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеИ правилно !
Как студена бе, Пламене, у тоя студ врЕла и люта, с рАкия !
Ама нема невидиш ли че се скри и сега бетства.
Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира
0884480846
Коментар
-
Софт си е бре, един такъв софт (пухкав мек) снежец 1.5 м. копаш и се си е софтПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТая събота и неделя на дядо полигона няма да е софт.
Елате, а поляната си я познавамПървоначално публикуван от Samuil Преглед на мнениеДядо Владо, да идваме при теб тогава? Познаваш ли си из основи поляната?

Срещу къщата на дядо е полигона ъъъъъъъ ама асфалта е на около 400м. най-близкияПървоначално публикуван от gucko Преглед на мнениеКъде е този полигон дядоооо
, мойта дискотека ще си стои на хасвалта, но с удоволствие ще помагам и зяпам
пред дядо няма що'т той си е малко "олфройдър"
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
И аз след цял ден каране вече бедствам.Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнениеБре ..... и сега бетства.
Коментар
-
Ъхъ, много е тежка метеорологичната обстановка.Първоначално публикуван от Samuil Преглед на мнение... В такъв случай и аз - като сериозните оффроудъри, преминавам на "бедстване"....ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Мен ми идва импулсивно и не знам кога ще ме удари сачмата, а Илийката е на долната пряка, затва му писахПървоначално публикуван от Samuil Преглед на мнениеПиши тук ако ще ходите, Pinmaster. Може и за Събота също така.
Иначе - отдадохме се на пързаляне с шейни и покарахме само малко
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Еееех,те така импулсивно какви хубави разходки сме си правили...Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеМен ми идва импулсивно и не знам кога ще ме удари сачмата, а Илийката е на долната пряка, затва му писах
Иначе - отдадохме се на пързаляне с шейни и покарахме само малко
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар