Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Аз се колебая между Бистрица и Суходол. Ама трябва да питам жената дали ми се ходи. ХИХИХИХИХИХИХИ.............
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

Коментар

Аз питах вече, ХОДИ МИ СЕ По близо ми е Суходол че гумите са тегави за асфалт. Ще следя темата и най вероятно ще се присъединим (2/3 джипа)

Коментар

Първоначално публикуван от bestbg Преглед на мнение
        Всички ли сте с подготвени джипки като от по-горните снимки? Имам желание (зависи и от времето) да се включа в някоя разходка, но съм с базово Discovery 1 + БФГ АТ гуми и нищо друго (+теглич/рало, което закача често)
        Колега ако не ме подгони жената да дундуркам бебето, може да се впиша и аз със моето почти стоково дискавъри

Коментар

Първоначално публикуван от Vasil Botev Преглед на мнение
          Колега ако не ме подгони жената да дундуркам бебето, може да се впиша и аз със моето почти стоково дискавъри
          Е това е причината за проблема с Бистрица . Бебето е мое до 9/9.30ч. а да стигна до 10ч. е непосилно за мен .

Коментар

Утре, неделя, 10.00 часа, площада на Бистрица...маршрут: Плана планина, полите на Витоша, Верила. Като стигнем там ще решим откъде да се върнем според оставащото време...
            Сандвичи за всеки случай и нещичко за скарата...

п.п. Терена е подходящ за всякакви джипове...е, ако разбира се няма сняг до колене...
            Последно редактирано от chefo39; 14-12-13, 10:35.
            Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
            Стефан, 0888851800

Коментар

Все пак май че ще успея да се освободя и ще дойдем семейно с Витарата!
              Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Супер , значи утре 10:00 на площада + 1 паджеро Да си направим една зимна разходка !

Коментар

За Суходол в колко часа ще се събира групата в неделя?

Коментар

Остава ли за утре разходката за 10часа в Бистрица и може ли да се присъединим с 2 Патрула?

Коментар

За Суходол 10:30 в центъра при оръдията.
                      Николай Георгиев 0+
                      тел.0887357722

Коментар

2/3 джипа от Самоков ще тръгнем към 10 часа към Верила
                        ако имате желание пуснете някакви координати да се свържем
                        предвидения маршрут е Самоков(през ливадите до Алино)и от там Кумански дол , след това или Яребковица или към Лисец

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                          За Суходол 10:30 в центъра при оръдията.
                          Там съм със зеленото Г. Дано не сте много хард че съм новобранец .

Коментар

Утре 10:00 ще дойда на Бистрица. Предупреждавам: със зимни гуми съм. Нося си въже и вериги Да видим ще има ли "Носят ме, мамо, влачат ме."
                            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от OnlyGodCanJudgeMe Преглед на мнение
                              2/3 джипа от Самоков ще тръгнем към 10 часа към Верила
                              ако имате желание пуснете някакви координати да се свържем
                              предвидения маршрут е Самоков(през ливадите до Алино)и от там Кумански дол , след това или Яребковица или към Лисец
                              Ние ще сме около Ярлово към 12 часа и оттам Яребковица и махалите.
                              Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
                              Стефан, 0888851800

Коментар

Много бих искал и аз да дойда но уви. Днес разглобих за смяна на съединител и моховика се разпадна УЖАС . След дълго лутане закупих утре сглобявам проба и другата седмица ако има организация ще съм на линия.
                                Напред и нагоре
                                Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                                0886769809-Юлиян
                                kiko00@abv.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X