Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Щот аз и ти се ориентираме, ма има хора дето едвам съм им обяснил как да стигнат дотук...
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      От това по-лесно няма. Просто, като ходите на разходка, вместо да пишете тук в темата-тюрлюгювеч, си пуснете нова темичка "Разходка на (дата) в (Люлин, Стара планина, Плана, Рила)" и ей ти го чисто и прегледно. След време като на някой му потрябва нещо (примерно информация за даден район) ще може да лесно да намери съответната тема/и, а не да се рови из ХХ страници.
      Предлагам, както и малко по-нагоре каза колега да се създаде под-форум в Разходки по региони, който да е "София", като в него да се премести тази тема, която да остане с Тюрлю Гювеча, майтапи, закачки и т.н. А във подфорима да си се пускат отделни теми, както ги предлагаш и ти. Един вид всичко от и около ГолЕмото село да е на едно място.
      Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
      BMW F650CS
      Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
        Почти съм съгласен с теб, с една уговорка...
        Темата за разходките около София си е чист спам - обикновенно в тези разходки не се снима кой къде е ходил и какво е видял, а как сме се базикали с Унуфри, как Метърчо се е кльофнал у локвата и други подобни простотии - нищо, което да е значимо, но затва пък е фън
        Е - между този фън има и смислени неща, ма са как да изровя снимките от (примерно) Елешница преди 3 години и да им покажа, че сега се движат по магистрала?
        А да пълним разходките с теми, пълни с базици и простотии ще загрози и размие раздела.
        Като спомена "Елешница"......точно преди 3 години бях свидетел и снимах, Миро със Самурая как мина в кал до над коляно...
        Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
        Стефан, 0888851800

Коментар

Може, не споря, но трета година минават по 20 джипа само за няколко часа оттам - вече си е пътека с коловози и под наклон.
          Не че минават де - на лебедки са, ма коловозите вече са отчетливи. Има разлика и то огромна.
          А пътя до и от там...

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
            Може, не споря, но трета година минават по 20 джипа само за няколко часа оттам - вече си е пътека с коловози и под наклон.
            Не че минават де - на лебедки са, ма коловозите вече са отчетливи. Има разлика и то огромна.
            А пътя до и от там...
            Пътят до и от там преди 4 години беше изчезнал изцяло, а сега си е почти като магистрала. Там, където сега са коловозите, тогава си беше обикновено мочурище, което беше желателно да се заобикаля, освен ако нямаш добра лебедка и дълги въжета ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Принципно сте прави. Но нещата се случват малко по-наобратно. Първо трябва да има нужда от под-форум "Разходки около големото село" и след това да се създаде. А това става, като има достатъчно самостоятелни теми с единични разходки около Сф. Едва след това си струва да врънкаме изобщо модератори и администратори да правят под-форум.

П.П. Призовавам колегите, които имат намерение да се разхождат, да пускат малко по-често тук предварителна информация: кой, кога, къде. Та такива свободни електрони като мен да могат от време на време да преценят и да се присъдинят
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Инфото тук го пускаме само когато правим масови разходки - поне няколко на сезон.
                Иначе всеки си се разхожда когато иска
                Иначе раздела е налице, за което благодаря на Чаво.
                Времето ще покаже прави ли сме или напразно сме искали

Коментар

Пътят до и от там преди 4 години беше изчезнал изцяло, а сега си е почти като магистрала. Там, където сега са коловозите, тогава си беше обикновено мочурище, което беше желателно да се заобикаля, освен ако нямаш добра лебедка и дълги въжета ...
                  Даа, направо съжалявам че го прокарахме и че го показах на разни хора.
                  А от как минаха и дървосекачите и съсем си еба мамата.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    ... А от как минаха и дървосекачите и съсем си еба мамата.

Тия, последните, нямат нужда от нас за да минат. Напротив. Доста често баш те правят пътища, по които после караме и ние ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Тия, последните, нямат нужда от нас за да минат. Напротив. Доста често баш те правят пътища, по които после караме и ние ...
                      Факт. Просто сега е равно като тепсия. Не знам кога си минавал за последно.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колеги,отскоро съм с джип. Искам да разходя жената и детето по не много тежък терен. От София съм и не са ми познати горските пътища.Мисля да направя разходката утре и вдругиден.Ако някой може да предложи някакъв интересен маршрут ще съм благодарен. С удоволствие бих се присъединил и към някой колега който е решил да използва прекрасната есен за този вид разходка.

Коментар

Първоначално публикуван от Pimpo Преглед на мнение
                          Колеги,отскоро съм с джип. Искам да разходя жената и детето по не много тежък терен. От София съм и не са ми познати горските пътища.Мисля да направя разходката утре и вдругиден.Ако някой може да предложи някакъв интересен маршрут ще съм благодарен. С удоволствие бих се присъединил и към някой колега който е решил да използва прекрасната есен за този вид разходка.
                          Пътища много. Обаче е малко трудно да се обяснят. Имаш ли GPS? Дай малко повече подробности за джипа, гуми.
                          Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
                          BMW F650CS
                          Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Аз в неделя се глася за нещо простичко (от ранга на Мургаш). За човек с "отскоро джип" е добро начало.

Коментар

А, нещо съботно оформя ли се....скаричка, екстремно улейче...
                              Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
                              Стефан, 0888851800

Коментар

Аз в неделя съм на линия , мисля си нещо за Бистрица , Железница и .......
                                Николай Георгиев 0+
                                тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X