Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Това беше шега...
    ...Хайде давайте предложения-маршрути и компания за събота, че то..."И сам войнът е войн", ама докога?!.
    Планини колкото щеш около София, наточени джипки, време прекрасно, форума пълен....и накрая-сам...
    Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
    Стефан, 0888851800

Коментар

Дай за неделя да се организираме, че в събота дедото ме организира да прекарвам багажи към вилата а не искам пак да испускам веселбата! Ходих няколко пъти сам ама не става не смея да рискувам да видя на какво е способна машинката ми. Не че на първата не пробвах, резултата беше около 4 часа копане с лопата .....
      Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
      NV 231 - COMMAND-TRAC
      3" lift

Коментар

В събота (28-ми) гледам има някакво състезание до Ботевград - може да отидем да се завъртим (да погледаме) и да се върнем по черничко.
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ъ Насе, къде го видя това състезание, няма го в алендара?!?!

Коментар

• Re: Разходки около София

Евала Чефо! Нямам търпение и аз да си сглобя машинката и да обменим мршрути
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

В края на седмицата има мото събор в Ябланица (тази след Батулия) и с приятели мислим да ходиме до там през гората ще тръгнем от Нови Искър но още не е ясен часа и мястото, като иамам повече инфо ще пиша и ако има желаещи могат да се включат.

Коментар

[QUOTE=devil.;1834512]В края на седмицата има мото събор в Ябланица (тази след Батулия)

събора е на 1 май
                895488335

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
                  Ъ Насе, къде го видя това състезание, няма го в алендара?!?!
                  Е те малко не го бяха публикували където трябва, но някой мод го е нагласил:
                  http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=144093
                  Идеята ми е да се завъртим и разгледаме - току-виж е интересно, пък ще си носим скара и бира, та гладни и жадни няма да останем

Коментар

За събора на Ябланица се тръгва от поляната над Кремиковци, след молебен с попа и кмета и така се открива off-road сезона за мотористите...и после се кара по черно до кръчмата "Тихов дол". Но само който не е бил, не знае за каква олелия става дума по пътя...всичкото местен чиляк от съседните села и всевъзможна техника с двигател, един през друг бързат натам. Сакатлъци всяка година.
                    Например, който иска може да мине от Мургаш по газопровода и пак да стигне за кебапчетата на Ябланица.
                    Последно редактирано от chefo39; 25-04-12, 16:48.
                    Стефан, 0888851800

Коментар

Да попринцип тръгват от широката поляна но ние с моите приатели май нама да тръгваме от там най-вероятно ще тръгнем от Нови Искър кв, Курило моите хора знаят път от там ще отидеме горе скаричка и кой от куде е, иначе колегата е прав, все живо от поляната дава газ до дупка и сакатлъци да искаш...

Коментар

Да, но това е на 1-ви май...А, за събота (28-ми) има ли някакви предложения?
                        Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнение
                          Да, но това е на 1-ви май...А, за събота (28-ми) има ли някакви предложения?
                          Ами ние ще се разходим по магистралата до Ботевград, да гледаме тва състезание - после ще измислим нещо за връщане по черно.

Коментар

И ние с Никола сме два джипа и се чудим къде да се разходим в събота
                            Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                            0888/00-55-37

Коментар

Аз съм "ЗА"...
                              Дайте предложение.
                              Стефан, 0888851800

Коментар

Ех как ме е яд за събато че не мога Така ми се искаше да се включа с колегата Вертер да видя разликата м/у неговата и моята машина. Ако има за неделя и натам ме бройте
                                Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
                                NV 231 - COMMAND-TRAC
                                3" lift

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X