Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Идейката ми беше някъде около Костинброд, за да посетим и дядо накрая.
    Демо, мисли за натам някъде

Коментар

Към Дядо се сещам за един ама незнам дали ще е Софт .
      Войнеговци -Нови Искър - Кътина - Балша - Костинброд .Принципно там е софт но има някои места които не съм ги карам от години и незнам кво е положението .
      Друга идея която ми идва към Дядо Владо е : Камбаните-Бистрица-Железница-Кладница-Големо Бучино-Люлин-Банкя.. от там обаче незнам пътя за Божурище но ще го намериме .Обаче по тоя маршут софта малко бяга на места и има пресичане на релси .Принципно днес/утре ще ходя до Дядо та дайте да караме към Кокаляне пък Дедо нема да избега
      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
        дайте да караме към Кокаляне пък Дедо нема да избега
        И като стигнете беседката да се обадите-ще мина да ви видя.

Коментар

Демо това първото с полянката и беседката най ми хареса, аз ще съм с жената и детето та много каране няма да им се отрази добре...
          Прикачени файлове
          Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Чудесно че има желаещи но ми се отвори работа дано да успея да я отменя пък ако не ще навивам съседа миро да по тренираме някЪде около Банкя, поздрави

Коментар

Айде на гости на беседката при Илийката в кокалско, там има всичко за всеки, а Демо ще ни води
              В неделя примерно......ако има несъгласни давайте идейки.

Коментар

Първоначално публикуван от kiketo Преглед на мнение
                Демо това първото с полянката и беседката най ми хареса, аз ще съм с жената и детето та много каране няма да им се отрази добре...
                Досетих се одавна , затова този маршут предложих 1-ви . Прехода не е голям ,отделно който иска от "оффроуд даскалото" да заповяда , има толкова странични заигравки тамън като за начинаещи .
                Лудак

Коментар

Точно съм се записал и за първи клас в школото
                  Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Първоначално публикуван от kiketo Преглед на мнение
                    Точно съм се записал и за първи клас в школото
                    Е ако имаш достатъчно мерак,ще те цопнем в дупката,ама как ще реагира жена ти при вида на кална джипка?

Коментар

• Re: Разходки около София

На мен ми се кара някъде от страната на Люлин планина, ако решите нещо на тук може да се включа.
                      Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                      http://www.facebook.com/JeepBG
                      LZ1GGC

Коментар

Твърдо е решено да е по софт и заради желащите от "Оффроуд училището" остава :Кино Арена Младост-Камбаните-Бистрица-Плана-Кокаляне (беседката на Илийката )
                        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                          Твърдо е решено да е по софт и заради желащите от "Оффроуд училището" остава :Кино Арена Младост-Камбаните-Бистрица-Плана-Кокаляне (беседката на Илийката )
                          Кога това, в неделя ли?

Коментар

Аз предлагам да е Неделя защото някои хора работят и в Събота .Това незначи че ако ще е Неделя няма да карам Събота . Един ден Софт един ден Хард , че не съм карал от доста време
                            Лудак

Коментар

Абе пич, с тия мъгливи гуми, къде се меташ у харда бре

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
                                Абе пич, с тия мъгливи гуми, къде се меташ у харда бре
                                Амиии толкова , 23 инчовите джанти за голуемите тракторни гуми не влазат (поне засега)
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X