Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
    Колега, сложи на фрито поне едни кални гумета де
    Мите ти не дойде да видиш колко добре си се справих и с тези дето бях с тях.

Ама то е от това че ми е лека количката не е от друго.

Коментар

Според мене голямо предимство е това

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
        Колега, сложи на фрито поне едни кални гумета де
        Хаха фрито с кални гуми и ще строши всичко по трансмисията а до колкокото знам няма и бавни.. Тази неделя и за съм на линия ще изкарвам новата придобивка , само че съм с БФГ АТ и ще ми е тегаво с тоя камион GR дълга база.
        Николай Георгиев 0+
        тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
          Хаха фрито с кални гуми и ще строши всичко по трансмисията а до колкокото знам няма и бавни.. Тази неделя и за съм на линия ще изкарвам новата придобивка , само че съм с БФГ АТ и ще ми е тегаво с тоя камион GR дълга база.
          Добре дошъл в одбора на маршутките .Аз като тръгна от мегдана тръся другонаселено място да обърна иначе шан в гората никъкъв.
          Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 16-12-10, 17:53.
          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
            Добре дошъл в одбора на мършутките .Аз като тръгна от мегдана тръся другонаселено място да обърна иначе шан в гората никъкъв.
            Зайко каква гора аз на улицата немога да обърна без няколко маневри. А 6+1 верно си е маршрутка.
            Николай Георгиев 0+
            тел.0887357722

Коментар

Последно, разходката за неделя ли е.
              Ииии някой ще ме качи ли в маршрутката си?

Коментар

Моля темата за гумите другаде да се обсъжда , щом влизаш в гората ти трябват горски(кални) гуми .Ат-та матета са до асфалта и летно време на софта !
                Който има предложения за разходка Събота и Неделя да ги казва
                Лудак

Коментар

Ако решите нещо "софт за с малки деца" за събота, и аз съм в кюпа.
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Аз ще съм с жената, а може и с малкият хубостник.
                    Може нещо наблизо и лено - примерно Железница - Чуйпетлово.
                    Примерно...
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Хахахах колега само да не останеш учуден какво може фрито )) всеки говори ще се счупи ала бала ама тая кола има само 15000 само извън пътя от миналата година и до сега .

Коментар

Първоначално публикуван от Landroverfree Преглед на мнение
                        Хахахах колега само да не останеш учуден какво може фрито )) всеки говори ще се счупи ала бала ама тая кола има само 15000 само извън пътя от миналата година и до сега .
                        Браво Дани, само юрене му е майката!

Коментар

Добра машинка е,доказа го.
                          878511557

Коментар

Първоначално публикуван от choko Преглед на мнение
                            Добра машинка е,доказа го.
                            Е - все пак е Ленд Ровър
                            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Landroverfree Преглед на мнение
                              Нямам нищо против машината предполагам че е прекрасна ( никога несъм имал такава) , само исках да кажа че агресивни кални гуми ще я съсипят , все пак е по близо до сув отколкото до хард джип.
                              Николай Георгиев 0+
                              тел.0887357722

Коментар

Нямам нищо против машината предполагам че е прекрасна ( никога несъм имал такава) , само исках да кажа че агресивни кални гуми ще я съсипят , все пак е по близо до сув отколкото до хард джип.
                                Каквото и да казвам по скоро прав си ти. Направили са я хората катери добре за това което има вози добре извън пътя и ми прави кеф но всичко свършва до тук както каза по-агресивни гуми и ще си търся нова играчка за гората

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X