Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около София
Свий
X
-
От: Разходки около София
Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнениеНе съм я купил ,малко е при мен тези дни за разни тунинги а на мойта трябва да и сменя моторетката та реших с това да излезна малко тъкмо да го видя как се държи че никога не съм го карал на черно .
Тук да напиша сега..... Кате спокойно Витарката е добре на разходката Фронтерата извади Рейнджа аз извадих Фронтерата и общо взето стана спасителна кола
Кате прибирай си колицата, че кат гледам Демо как я е п..........Последно редактирано от choko; 19-04-11, 22:47.878511557
Коментар
-
Първоначално публикуван от choko Преглед на мнениеКаква моторетка мислиш да туенеш.Лудак
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеУтре нЕкой ше кара ли некъде,или още не сте изтрезнЕли...
Ама сега се оказа, че почвата била с консистенция, близка до течна ...
Та се наложи навигаторката да си припомни как се дърпа лебедка ...
а пък лебедката направи нещата по-интересни, като след минута-две спря да върти.
Слава богу, че после размисли и проработи. Ама явно ще трябва пак да се сваля и да се чистят четките на електромотора.
По-нататък по пътя ни спря контрола. Един папуняк си се разхождаше най-невъзмутимо по осевата линия, без да се впечатлява особено от ръмжащата и дрънчаща купчина желязо.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Здравеите колеги аз съм нов в саита и след осърдна работа по моята машина с приятели решихме да излезнем с вас, ако излизате и е удобно да се присъединим към вашата разходка и по възможност да е soft разходка за да проверим машината !!!П.п. "Работата винаги продължава!!!" :P [SIGPIC][/SIGPIC]
GSM - 088/8877521
Коментар
-
За тази събота има идея за разходка, тръгване от ОМВ Горубляне някъде към 9 и 30 - 10 - разходката ще е някъде около Бистрица, Плана и района там, идеята е за софт излизане, но със тези дъждове може и да не е много софт.
Утре ще пиша с точност ще караме ли и в колко тръгваме.I'm not Lost, I'm Discovering !
088 три 3 четири 0 94 нула - Филип
Коментар
-
За утре 07.05
от 9 до 9 и 30 се събираме на ОМВ Горубляне след караулката на Самоковско шосе 101 посока Панчарево
+42° 37' 17.20", +23° 24' 14.23"
в 10 тръгваме посока Бистрица по черен път.
Ако има желаещи - да заповядат
Тел ми го има в подписа, ако някой иска да пита нещо.
Поздрави.Последно редактирано от mmtrance; 06-05-11, 19:13.I'm not Lost, I'm Discovering !
Коментар
-
Ето 3 клипчета, докато чакам колегата Чанев да ми прати снимките.
http://www.vbox7.com/play:08783538
http://www.vbox7.com/play:3c97dd4b
http://www.vbox7.com/play:5690b936
Времето беше разкошно, разходката също, но за съжаление нямаше кой да снима, че пасажерите бяха дефицит.
В първата половина от деня се разходихме около Плана, поприказвахме си, припичахме се на слънце.
След това едната машина потегли обратно към София, а Аз и втория патрол тръгнахме към с. Ярлово и от там лека заигравка до и около с.Чупетлово.I'm not Lost, I'm Discovering !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар