Неделя и аз сигурно ще мога да се присъединя . Пишете мястото на срещата и час . Но да е както казвате софт иначе съм жив зян . Купил съм си лопата да я изкалям малко. Пишете по рано.
Чета и не мога да повярвам, че не можете да си организирате разходката. Какво, не знаете маршрути ли? Толкова ли е трудно някой да каже "утре в хх.хх часа сборен пункт на точка А". В зависимост от това колко и какви джипки се съберат ще си изберете посоката и маршрута. Ако никой не дойде ще си направите самостоятелна разходка.
Много желаещи, а инициатива никаква.
Интересното е, че софийската група трудно приема нови хора...
Момчетата пишат от няколко дни и никой не им отговаря. А в същото време разходки около София все пак се организират. Защо така, колеги?!
Малко повече колегиалност няма да навреди.
10.00 в Центъра на Бистрица на обръщалката на реисовете, пък ще видим. Оправдания като нямам гуми не се приемат всички на линия ХИХИ..... Предложението е за леко каляне.
..Момчетата пишат от няколко дни и никой не им отговаря. А в същото време разходки около София все пак се организират. Защо така, колеги?!....
За ръка ли да ги водят вчера и днес при мен имаше над 10 машини, идват си сами, запознават се с присъстващите, говорим си, някои се калят, други ги вадим с една дума "самозадоволяване"......
Момчетата пишат от няколко дни и никой не им отговаря. А в същото време разходки около София все пак се организират. Защо така, колеги?!
Не съм съвсем съгласен.
Има няколко групи в София, които ходят активно на разходки и не знам коя точно имаш предвид.
Всички разходки на които ние сме ходили са били обявявани и организирани през форума. Не си спомням някой да е бил върнат, дори напротив. Групата се създава благодарение на форума. По-скоро забелязвам, че доста хора избягват нашият тип разходки, защото напоследък клонят повече към харда и се получават доста щети по джипките.
Ами, колежке, поканете ги с Вас де! Или поне им кажете кой, кога и къде организира разходка на "софийската група", след като сте толкова информирана.
Ами, колежке, поканете ги с Вас де! Или поне им кажете кой, кога и къде организира разходка на "софийската група", след като сте толкова информирана.
Споделям и лични впечатления. Бях настоятелна и успяхме да се включим само веднъж в лека разходка до Гигинския манастир. И момчетата бяха така любезни да ни вземат с единия джип в последния участък от пътя. След това имаше и хубава кръчма След това няколко пъти се опитвах, но никой дори не отговаряше в темата. Не се заяждам разбира се. Но следя приключенията и на белослатинската група и ми се иска и софиянци да сме така отзивчиви към всички желаещи да се приобщят към груповите разходки.
Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d)Преглед на мнение
10.00 в Центъра на Бистрица на обръщалката на реисовете, пък ще видим. Оправдания като нямам гуми не се приемат всички на линия ХИХИ..... Предложението е за леко каляне.
Свиркай на 2 канал на PMR-a
Ако не успея да се разболея съвсем идвам!
LZ(единица) Лима Жоро Жоро
2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.
Коментар