Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около София
Свий
X
-
От: Разходки около София
На Самика нищо му няма махнахме мокрия въздушен филтър, развихме свещите два пъти да изгоним водата после подаване на ток с различни кабели, малко газ бензин въртене оххххххххххххх запали. Искам да се извиня на колегите които не можаха да карат заради мен докато ме вадят с колани и лебедка и после подсушат. Оказа се че свещите са различни но има подготвени хора със всякакви ключове камъни карета и др. После търсихме предния номер на колега по калните локви но за жалост не можахме да го намерим. Изгонихме жабите от купето цял ден с мокри задници. и на края направихме сефтето на тигана(не знам как се казва такъв уред). Всеки помагаше с каквото може. Екипа на Самика благодари на всичкиДанчо 0897 81 81 02
Коментар
-
Хаха! Интересно,от къде ли е влязла вътре!!?Или това е жабката коята чака своя принц, да я целуне,за да се превърне в принцеса!
Ама той зает,да чисти филтри и свещи.JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
Ето го тигана...Първоначално публикуван от Йордан Цветанов Преглед на мнениеНа Самика нищо му няма махнахме мокрия въздушен филтър, развихме свещите два пъти да изгоним водата после подаване на ток с различни кабели, малко газ бензин въртене оххххххххххххх запали. Искам да се извиня на колегите които не можаха да карат заради мен докато ме вадят с колани и лебедка и после подсушат. Оказа се че свещите са различни но има подготвени хора със всякакви ключове камъни карета и др. После търсихме предния номер на колега по калните локви но за жалост не можахме да го намерим. Изгонихме жабите от купето цял ден с мокри задници. и на края направихме сефтето на тигана(не знам как се казва такъв уред). Всеки помагаше с каквото може. Екипа на Самика благодари на всички
http://www.offroad-bulgaria.com/show...E0%ED%E4%FA%F0На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
И такаааа.Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение...., да я целуне,за да се превърне в принцеса!
Принца целунал жабата и тя се превърнала в " Принцеса "........с кайма и кашкавал !
Коментар
-
"Принцеса" е в София, ама "на" Бургас е "Странджанка" !Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнениеИ такаааа.
Принца целунал жабата и тя се превърнала в " Принцеса "........с кайма и кашкавал !

Още снимки ?
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Яко се е окопал колегата Данчо, и като гледам каква публика ти се възхищава на смелостта ти, браво на фотографа за хубавия момент и емоцияПървоначално публикуван от bojidar.tsankov Преглед на мнениеМалко снимки и от мен [ATTACH=CONFIG]690090[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]690091[/ATTACH]

Добре сте се забалявали, браво
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар