Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    Администрацията викам да не стига дотам - за другите роли - ще се редуваме - еднаж аз ще съм шофера, после ти - шефа
    Не помня да сме се хващали на бас (по-скоро мога да бъда един или два кура, според случая и процента), ама щом си казал така да бъде!

Коментар

Е са к'ви па са тия ра'содки? Некви с жнуря, дечурлига, кучета и кални пържолки на финала, ли? Нали щеше да е кушия, бе дееба
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
        Е к'ви па са тия рас'одки? Некви с жнуря, дечурлига, кучета и кални пържолки на финала, ли? Нали щеше да е кушия, бе дееба
        До колкото схващам ситуацията, идея за кушия никога не са имали, а да ме водят на бик...!!!

Коментар

На директора на един завод му направило впечатление , че личният му шофьор разполага с много пари и го попитал защо .
          - Ми шефе хващам се на басове !
          -И винаги ли печелиш ?
          -В повечето случаи !
          -Айде да се хванеш на бас с мене !
          -Добре, а на бас, че утре сутринта ще имам 2 к*ра !
          Шефа предвидил лесната печалба и се съгласил . На другия ден колата паркира в двора , двамата слизат и шефа пита:
          -Е , имаш ли два к .ра ?
          -Пипни да видиш .
          Шефът пипа, и радостен казва :
          -Загуби, давай 50-те кинта !!!
          -Готово шефе, ето твоите пари . Я сега погледни прозорците на администрацията. С всичките тия хора, дето гледат , съм се хванал на по 50 кинта, че сутрин като слезеш от колата , първата ти работа е да ме хванеш за к .ра !
          Браво Наско ето един наистина готин виц на който се смях с глас имаш ли още ?

Коментар

На некой жените ни доста добре дрЪпат лебедките, децата ни си играят на/с жипове и са отраснали в тях
            Първоначално публикуван от mario_sofia Преглед на мнение
            Браво Наско ето един наистина готин виц на който се смях с глас имаш ли още ?
            Има, Марио - в раздел "вицове"
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
              Поздравления за Марто. И то абсолютно искрени. За н-ти път се убеждавам, че това момче има организаторски талант. Мисля така, защото подозирам, че ще успее да провокира най-голямото струпване на "жипки" в региона след суходолската кушия
              И от мен поздравления за Марто и един въпрос: За да не засрами ме американците с какви цвички да дойда .
              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                И от мен поздравления за Марто и един въпрос: За да не засрами ме американците с какви цвички да дойда .
                Айде... Иване - ти по джанти брат!

П.П. - Сега като се замисля - между твоята Витара и на Елиан Вранглера може да се получи хубава интрига - я ела с най-големите бодливи "терлици"!

Коментар

На некой жените ни доста добре дрЪпат лебедките, децата ни си играят на/с жипове и са отраснали в тях
                  Ето къде било обяснението Аз толкова среме се чудя като разглеждам снимки от софт разходките защо каките са предмно едни такива по-ячки, а то било от лебедките и пържолките Тя и моята макар гърчавка е като фадрома вкъщи и по моловете, ама на джипа ми вика "онова грозно нещо " и дори при смъртна заплаха от 50% орязване на бюджета не можеш да я качиш
                  My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Е - всички си имат трески за делане... По едно време ме глобяваха за всяка нова вдлъбнатина по жипа... до 999-тата...
                    Дори ако дойда семейно - ще оставя жената да качи баирчето
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Е - всички си имат трески за делане... По едно време ме глобяваха за всяка нова вдлъбнатина по жипа... до 999-тата...
                      Дори ако дойда семейно - ще оставя жената да качи баирчето
                      Ееееее! Вече биеш с колена в топките...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        Айде... Иване - ти по джанти брат!

П.П. - Сега като се замисля - между твоята Витара и на Елиан Вранглера може да се получи хубава интрига - я ела с най-големите бодливи "терлици"!
                        Абе не са много големи едвам до 32" -ки ги докарвам и нямам никакви блокажи . Да не ме върнете , ако ме е пуснала жената ?!?
                        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Абе не са много големи едвам до 32" -ки ги докарвам и нямам никакви блокажи . Да не ме върнете , ако ме е пуснала жената ?!?
                          Зависи колко бира носиш в багажника...

Коментар

За да не засрами ме американците с какви цвички да дойда .
                            Свали от мерцедеса .

Коментар

Ти какъв фитилджия си Илийка...!!! Нямаш равен!

Коментар

Момчета спрете,засрамете се.Покарайте хапнете поприказвайте си, и се прибирате по-живо, по-здраво
                                Поздрави
                                878511557

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X