Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около София
Свий
X
-
-
От: Разходки около София
Хайде и аз да метна някоя и друга снимка. Няма какво да се разкаже и види, но все пак... Кални драми липсваха, резачка ей така - от зор се пусна, че да не се е возила напразно.
Тук Ясен устройва поразкършване на отбора, че да са във форма за сезона
Публиката остава разочарована. Малко по-калното и хлъзгаво местенце което намерихме дори и за по шепа семки не предложи зрелище...
Тук се разиграва сценка, все едно нещо се е счупило. Все пак разходка без да се отвори капака на някой джип или да се полежи под него - нестава, някак несерозно е.
С риск да ме накажат следващия път да тичам след джипа или да тегля лебедките, щот се заглеждам по Jeep, но ще си призная - хубавц си е.
На места клоните опитваха да откажат някои от участниците (с все още доста лъскави джипки), но никой не им се даде...
Крайната цел беше Алински манастир, а това хълмче като че беше най-сложното предизвикателство за деня
Тук неразбрах какво се случва
щот трябваше да приготвим и нещо за хапване. И нали са пости...
та и децата хрупаха зеленце, та и доволни бяха
и - да, там се пече останалото зеле. Чушки бяхме забравили да купим
Коментар
-
С моите полусликове и нулев опит ще има да ми се смеета , ама поне осигурих мръвката за следващата разходка ! Надявам се поне да не е след постите !
Убави ора сред убава природа , ама като ги гледам тез клипчета ми е малко притеснено отвътре , а нямам ни крик ,ни лебедка ! Поне едно здраво въже ми се търкаля из багажника !
Коментар
-
Калин обясняваше, че не му работи лебедката. Трябваше АЗ да му показвам, че НЕГОВАТА лебедка работи.Първоначално публикуван от flamini Преглед на мнениеТук не разбрах какво се случва
Коментар
-
Хич не се и притеснявай. Повечето участници обикновено са досущ като тебе. И да ти кажа ли кои затъват? Тия с гумите, криковете и лебедките.Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнениемалко притеснено отвътре , а нямам ни крик ,ни лебедка !
Коментар
-
Тва със сликовете не е добре - няма да ти се смеем, ма е хубаво първо да се обуеш - без крик и лебедка може, щот все ще има кой да ти помогне.Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнениеС моите полусликове и нулев опит ще има да ми се смеета , ама поне осигурих мръвката за следващата разходка ! Надявам се поне да не е след постите !
Убави ора сред убава природа , ама като ги гледам тез клипчета ми е малко притеснено отвътре , а нямам ни крик ,ни лебедка ! Поне едно здраво въже ми се търкаля из багажника !
Разбира се - нали трябва да им покажем, че може и по-зле от тяхПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеХич не се и притеснявай. Повечето участници обикновено са досущ като тебе. И да ти кажа ли кои затъват? Тия с гумите, криковете и лебедките.
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
В сряда ще атакуваме Яребковица от към ''Кумански дол'' срещата е за 10 30 на брезите (след Железница където обръщат рейсовете.) Всеки да се чувства поканен. Аз ще чакам до без 15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0886551021 - МишоСвободен е онзи, който от нищо не се бои и не разчита на нищо!
Коментар
-
Ела да поджапаш у ряката и ще придобиеш представа какво можете двамата ( ти и "кончето")Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение... полусликове и нулев опит....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
А, някой нЕма ли да заложи стотаркаПървоначално публикуван от madhow Преглед на мнениеВ сряда ще атакуваме Яребковица от към ''Кумански дол'' срещата е за 10 30 на брезите (след Железница където обръщат рейсовете.) Всеки да се чувства поканен. Аз ще чакам до без 15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0886551021 - Мишо
....на кола или поне за цялата група???....
Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
Стефан, 0888851800
Коментар
-
Много приятна разходка по интересни места с хубави хора.
Малко по-малко започваме да се опознаваме и с джипката и с автомата. Все още ми е малко странно държането и реакциите в някои ситуации в сравнение с ръчната, ама ще му свикнеме
.
Като че ли още тренировки по черно ще трябват
... to be continued
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар