Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около София
Свий
X
-
От: Разходки около София
Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнениеМи нищо,чакат те,а ти изчезна некъде .
Идвай в събота да ги правим.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rumen stefanov Преглед на мнениеЕми летния сезон е тъй. Изчезвам. Вече съм на линия.
Идвай в събота да ги правим.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнениеТц,ти идвай да се окаляме убаво.Цело лето чакат,може да почакат още некой друг ден.
Коментар
-
Предложението за съботна разходка е следното:Тръгваме от Кокалянско ханче,набързо преджапвамепланината до една от махалите на Плана и от там/вече същинската част/се пробваме да стигнам до Алинския язовир,където евентуално ще е скарата.Преди две години с Крумчо-регулатора не успяхме,въпреки,че на Гармина пътя е червен
,просто не е минавано от години.Желателно е да има и някоя и друга резачка,а и желаещите да са с кални гумета и прежалена боя. Среща в 10.00ч.
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениекъде отидохте виЙ бре, аз съм още на 156-та стр.
[ATTACH=CONFIG]649854[/ATTACH]
Ники, като купиш жипка и търсиш някой да обръща надениците, свиркай, че аз скоро няма да си купя.088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнениеТамън се навих да сефтосам новопридобивката с вас в събота и взеха , че ме окнаха на свинско погребение ! На такваз покана не мога отказа , така че ще се запознаем на някоя друга разходка !Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеПравилно - ние ще постим!
Коментар
-
Ми тогава неделя, 10 на центъра на Бистрица - среща на непрофсионалистите, нямащи честа да присъстват на свинско погребение
И в 10 - да не закъснеете, че в 12 ми блокира ръчната и се отблокира чак когато направим софрата!
План няма - ще се шляем непрофесионално. Умеем да се губим и затъвам професионалноКолкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеМи тогава неделя, ...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар