Утре ще се кара ли някаде.Ако има разходка,къде и кога.
Пичове, ако ви се кара, какво само питате. Избирате си посока и си карате. Пишете във форума примерно "ще ходя на разходка утре, сборен пункт на място Х, в час Y, посоката на разходката е Z". Който дойде, дойде. И си правите разходката.
Вчера какво ми се случи,при излизане от едни ливади в Люлин планина при една баровска къща,целия в кал.Хоп срещу мен,един ми маха с някаква карта без палка бил от Столична ........................ заради калните гуми ......................пресякох асфалта и пак в калта.Тоя от къщата ги викнал заради калта.А аз колко пъти съм ги викал за незаконна сеч,никаква реакция от МВР,112,Столична ....................Явно калта е по важна. Нямам думи.
ПраИлну - нема нужда да спазваме законите! УУУУ - остаФка! ПротеЗт! НепоТчинениье, уЕдоха се!
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Утре (17.03. Неделя) с един приятел ще тестваме за пръв път новопридобитият му Самурай (човека даде 1000 лева за гуми и джанти и сега му мерак... )
Уговорката е към 11:00 да вземем джипа (аз ще съм си с Дефендера, ако нещата се объркат...) и да ходим на мотокрос хълмовете под камбаните да го тестваме (около 12:00 там предполагам), пък миналата седмица от там лека по лека стигнах до мотел "Брезите" над железница, където шкембето хич не е лошо, така че може да повторим
Ако има мераклии за компания, телефонът ми е 0888 632 717 - Жоро.
Land Rover Defender 110 Td5
+
малка колекция от стари BMW-та между '79та и '85та
LZ1LRD
Днес в 15,30 часа решихме да направим една бърза разходка.Събрахме се два джипа и си напрвихме супер екшън,имаше от всичко кал,сняг,екстремни участаци и някоя и друга лебедка.Ето и малко снимки.
Коментар