Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около София
Свий
X
-
От: Разходки около София
Голям ЗВЯР! Къде си го снимал поне кажи...Първоначално публикуван от mojojojof Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]553199[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]553200[/ATTACH]Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Да, ама първо в Плана за разгрявка...на гости до "фургона" и по прекия път на заслон "Рай"...цър-пър, после слизаме до Пасарел и поемаме в Лозенска за заигравки на пълен корем. Че вече на две разходки пропускаме скарите...лошо...Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеЩе водите Тигърчето в Лозен
Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
Стефан, 0888851800
Коментар
-
Е разкажи малко повече де... Май съм обикалял таме - около дванадесетте престола ли беше?Първоначално публикуван от mojojojof Преглед на мнениена 35 км от София...едно селце Осойца
Аз сигурно ще пропусна тази седмица, ма доста често "Рай" се оказва достатъчно далеч, че да се ходи за вечеряПървоначално публикуван от chefo39 Преглед на мнениеДа, ама първо в Плана за разгрявка...на гости до "фургона" и по прекия път на заслон "Рай"...цър-пър, после слизаме до Пасарел и поемаме в Лозенска за заигравки на пълен корем. Че вече на две разходки пропускаме скарите...лошо...
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Фургона се намира над с.Рельово,до г.Самоков,,всички пътища от селото нагоре в Плана водят до него,както и всички пътища от фургона надоло ,водят до кръчмата.Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнениеТози път няма да пропусна !
А имам място и за куфари, освен кучето!
Може ли координати на фургона?
Коментар
-
Калта беше доста ,на автомивката извадиха някъде 3 - 4 кофи за 1 часПървоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениекалта си заслужаваше! Вече хич не ме кефи да карам на сняг, еле па толкоз тежък като днешният... Дано се затопли тези дни, че да се разтопи
Коментар
-
Да, за неделя е явката...Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЯ бре, не беше ли за неделя?
Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
Стефан, 0888851800
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар