Предлагам Плана.
Среща 10:30 на паркинга на Метро на Цариградско шосе. От там през Горубляне, по пътя за Самоков. На "Двата шопа" в дясно, през заслон Рай. Правим един обяд там. След това може по обратния път или през Плана докато излезем в Железница. Ако някой знае друг интересен маршрут може по него да се върнем.
Ако някой иска да се присъедини моля да пише тук или да ми звънне за да знам колко души да чакам на срещата и кога да потеглям.
Телефонът ми е 0886 796 456.
Да, наистина късно снощи стигнахме до идеята за Плана.
Разходката мина идеално. Времето беше супер. Бяхме общо 3 джипки.
Събрахме се в 10:30 на Метро, в 11:30 бяхме на заслона. Направиме една бърза оборка на гората за паднали колни.
Докато прегаряха първите дърва нарязахме още, да има прибрани на сухо, ако се излъже да вали
Към 14:00 дойдоха още двама колеги с един бял Рейндж и черен Патрул ГР. След това и 3 момчета с мотори.
Явно някой преди нас беше "пирувал" там. Около заслона имаше празни бутилки и боклуци. Поне тревата сега е малко и се виждат лесно. Ако някой каже, че зад заслона има коприва хич не му вярвайте
Хапнахме и към 15:30 тръгнахме обратно. До някъде си спомнях пътя, но след това се обърках. Омотах се и с навигацията. Пообиколихме малко докато хванем трак от картата.
Финално GPS-a ни изведе в Железница и се прибрахме.
Това сигурно ли е за Ванката? Снощи с него обсъждахме съвсем друг маршрут и освен това не беше на 100% сигурен дали ще му отпадне един ангажимент за днес...
Идеята беше за 70 км лек преход от Реброво до 7-те престола, леко хапване в Осеновлаг при щраусите и финал на Кремиковския манастир: rebrovo-sedemte prestola-kremikovci.gdb
Коментар