Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Събота 21.07. мисля да направя една лека прашна разходка тип хард барбекю. Сборен пункт паркинга пред кино Арена в младост 4- 10.00 часа , маршрута е Лозен , Пасарел, Тараторското Езеро или камбаните, Бистрица, Железница и нанякаде .
    Задължително е джиповете да са заредени с паржоли и други вкусотии .
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

Коментар

Ние ще дойдем с малкия, че е виждал тараторското само замръзнало
      Чудя се бански дали да си зема - там май имаше някаква охрана?
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Незнам за охрана , и за съм с малката и тя го е виждала преди година като беше много малка.
        Маршрута значи е Лозен- Тараторското по новата магистрала през Лозенската планина (винетки не трябват).
        Николай Георгиев 0+
        тел.0887357722

Коментар

....аз само да попитам, това Шевролет Каптива би ли преминал по маршрута, че много ми се ходи извън София........пък и така и така не си вадя барбекюто, брадвите и ножовете от него, та да ги омазня малко

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
            ....аз само да попитам, това Шевролет Каптива би ли преминал по маршрута, че много ми се ходи извън София........пък и така и така не си вадя барбекюто, брадвите и ножовете от него, та да ги омазня малко
            В това време би могъл да мине, защото е сухо, но клоните си ги има, ако има значение...
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
              Твоя ще е първия-ще влезеш в историята.

Коментар

Илийка ти ще идваш ли?
                Николай Георгиев 0+
                тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                  Твоя ще е първия-ще влезеш в историята.
                  Историята помни и други паркетници по тоя маршрут.....бая борба беше

Коментар

Уф, тя че ще я боядисват, ще я боядисват, ама вече им писна на застрахователите да ми я надират пред блока
                    За пътя, ако не се изисква допълнителна височина съм сигурен, че ще се справя.
                    В 10 пред Арена, да дойда пък като ми покажете вашите, аз ще ви покажа моят

Коментар

Ако ще идва Каптива-та,аз да взема да се пилна с мотора,а!?
                      088пет722пет99
                      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ще идвам, ще си взема и багажника за велосипеди

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                          Илийка ти ще идваш ли?
                          Много се чудя още,ще е голяма жега и прахоляк.По ми се ще до някоя рекичка на дебела сянка и ладна бира и благи мезета.Не знам.

Коментар

По гората е много прахоляк този дето ще кара първи ще му е добре другите да му мислят.Джипките с климатици са си супер в такова време
                            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Вчера се поразходих из лозенската над манастира.СКУКА! Като магистрала е.Само "Илиевата дупка" имаше калчица и си бръмчах напред,назад като малоумник

Коментар

Значи такаа:Чухме се с Ники турбото и се разбрахме за следния маршрут-той събира групата пред арената ,аз ще ги чакам пред болницата,на Кокалянско ханче и от там през Лозенската до Пасарел,от там леко по асфалта и до реката към пасарелския манастир и там ще правим пикника-хем дебели сенки,хем рекичка да се пляскаме ние и децата.Ще ни бъде много зле-вервайте ми.

П.П. Крумее,пали моторетката.
                                Абе ще ми бъде много кеф да видя "каптива" в гората.Чесно.
                                Последно редактирано от gimax; 20-07-12, 21:42.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X