Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Aз съм за,предлагайте маршрут,не съм карал месец и съм изтрещел !

Коментар

Аз петък се прибирам, събота съм на сватба, ако съм жив ми се ходи много, дайте да предложим кой къде знае и да изберем. Може да звъннем на Евгени да каже някой маршрут из стара планина той ги знае перфектно.

Коментар

Само да се уточним, понеже има два раздела оффроудари !
        1. Леки разходки с участъци с калчица и байрчета
        2. За по тежки терени (кал до ушите, екстремни наклони и тн.)
        и при двата краината цел е една скара и бира.... Разделям ги за да няма недоволни, спорове и тн. всеки си познава джипката и знае къде и как иска да я търкаля! Аз съм към 1-вия тип. За сега имам един джип когато се сдобия и с друг ще пожертвам единия и за по хард терени!
        Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
        NV 231 - COMMAND-TRAC
        3" lift

Коментар

Ванка баш ти се чудиш къде да се завреш да си счупиш джипа, та не ми обяснявай Няма ли друго предложение за неделя? Ако не излезне нещо маршрута е следния: Събираме се на Лидъла на Люлин 5, оттам през западния парк до Суходол, оттам до Поляната с скарата под Бонсови поляни, оттам мисля да пробваме един друг път и на полигона и в блатото.

Коментар

Да но винаги преценено Аз имам друг маршрут от Бонсови до поделението и от там имаме няколко варианта
            Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
            NV 231 - COMMAND-TRAC
            3" lift

Коментар

Аз и колегата Diesel Power утре ще караме някъде из Лозен Още не сме се разбирали в колко и къде ще се чакаме, но по-късно ще напишем Чувствайте се поканени
              Life Begins Where The Road Ends.
              Nissan Patrol Y60 GR RD28T
              0889 9две 99 55 Иво

Коментар

10.00ч на разклона на околовръстното и лозенския път.Имам намерение да се покатерим на връх Полуврак.

Коментар

Ако не напишете за промяна в плановете преди 9.30 (когато мисля да изляза), в 10.00 ще бъда и аз на разклона със светофара.
                  V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

В 10:00 ще сме на светофара като завиеш от околовръстното надясно за Лозен ще сме спряли след светофара някъде
                    Life Begins Where The Road Ends.
                    Nissan Patrol Y60 GR RD28T
                    0889 9две 99 55 Иво

Коментар

За съжаление аз бях малко болен след сваdбдата, нещо лошо ми беше сигурно от храната Ванката и той същия грип го е пипнал след тежка вечер. Та без офроуд си останахме. Утре го дават поройща, ако искате да се накаляме набързо тея дни? нещо 1-2 часа наблизо?
                      Последно редактирано от Rady1st; 10-06-12, 16:58.

Коментар

Утре и други ден съм свободен,ако решиш да се каляш свиркай.
                        JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Ок на този телефон ще звънна, почти сигурно ще се каляме, че не съм чупил джипа одавна и не ме свърта

Коментар

За тази седмица ще има ли разходка?
                            тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

За привечер мисля да се разходим набързо. Звънни ако искаш, мислим до полигончето да се разходим малко. 0879 277 276

Коментар

Ако е за днес, няма да мога, иначе мерси. Аз питам за целодневно за събота или неделя, че времето се оправи вече - не вали по цял ден.
                                тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X