Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Според снимките на Дявол Коледа ще е софт, а според обещанията му - хард
    Едно е сигурно: Кифтета и бира ще има за всички... ако си носим

Аз силно се надявам да отида.
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

До сега никога не е било "софт"... ...то и "хард" не е........Но пък с групата е голям купон...
      Важно е човек да избяга от градския стрес за два дни и да си почине в добра компания...
      Последно редактирано от chefo39; 31-05-12, 14:27.
      Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
      Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
        То само Стефко е чувал за тая кръчма, дори чича гугъл не знае нищо по въпроса...

Последно КЪДЕ е срещата?
        Срещата е на ул. Раковски N 35, Калоян (Густав)
        Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от kavarov Преглед на мнение
          А какво точно ще има в Копривщица, че аз ще съм наблизо там.
          Ежегодната сбирка на Сузуки, която се превърна в Сузуки и приятели....с тази разлика, че тази година ще е на палатки над града, до заслон...
          Стефан, 0888851800

Коментар

Аз съм със счупен ресор и това ме спира от пътуване ,но ако има някой останал в София - може да се покаляме днес и утре.
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Ако минаваш през Лозен звънни едно телефонче
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Никой ли няма да се разхожда днес?
                Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Евентуално за неделя планове някакви? Още не знам дали ще съм свободен, но така се заформя, ако искате да се събираме нещо? Алекс каза, че има шанс да е на вилата, ЦСКАто не вярвам да откаже, Ванчо също, та поне 5 каруци ще се сберем с сигурност на 1во четене.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                    Евентуално за неделя планове някакви? Още не знам дали ще съм свободен, но така се заформя, ако искате да се събираме нещо? Алекс каза, че има шанс да е на вилата, ЦСКАто не вярвам да откаже, Ванчо също, та поне 5 каруци ще се сберем с сигурност на 1во четене.
                    Епа явно си писал в друга тема, че нито можем да минем отдето ти минаваш, нито уважаваш други марки - какво да очакваме от теб?
                    Колан имаш ли? Лебедка?
                    А желание за помощ?

Къде искаш да ни водиш - на полянката пред вас, че си с гуми на 10 години и толко газ си сипал или искаш да направим 100км. черно някъде?
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Колеги (Rady1st § PinMaster),
                      говорите за различен тип офф-роуд.
                      Полигончето, за което говори Ради го видях. Няколко прагчета, не можеш да се засилиш от далече. Аз със дългата Фронтера не можах да мина (минах ама от 10-тия път) главно заради "ралото" на гъза, което при всеки подход към прагчето заораваше на 15-20 см в калта и ми убиваше инерцията (вече обмислям как да го махна). Въпросните прагчета са проблемни единствено за дълга база (особено за Фронтери ДБ с изнесени назад тегличи ). С каквато и да е къса база и дори гуми за мъгла въпросните прагчета се атакуват и преодоляват без проблем.
                      PinMaster гледам говори за 100км преходи, лебедки и т.н. Предполагам, че става дума за горски преходи през продължителна рядка и/или мазна кал.

Вземете да си премерите карданите и ще станете приятели И двамата сте пичове и знам, че с удоволствие помагате на другите да преминат, където не могат.
                      Предлагам ви средно тежък маршрут: Бистрица-Железница (не е 100 км, но е достатъчно). А по пътя със сигурност ще си намерите и прагчета. Аз този уикенд най-вероятно ще съм на вилата, че нещо напоследък все не остава време да отидем там... Но събора в Копривщица си заслужаваше.

Коментар

Не, Алекс - тука иде реч само за едно нещо - за уважението!
                        С теб сме се засичали дважди (ако не ме лъже паметта) - събираме се, караме, където има трудно слизаме, гледаме да си помогнем - не гледаме марката, а търсим плюсовете, когато някой иска да се забие някъде - няма да чуеш "марката ти е кенеф", а ще чуеш съвети как, колко и т.н. Когато закъса (или мине) няма да чуеш негативизъм и мръхтене, щот идеята да сме там е всеки да види докъде му стигат възможностите. Вадим въжета и/или лебедки - измъкваме го и продължаваме.

Както писах и в другата тема - малко са го вадили, малко е затъвал.
                        Когато започне да идва на такива разходки - ще се научи да уважава всяка марка.
                        Когато се съберат Фронтера, Роки, Витара и Патрул да те вадят - започваш да уважаваш.

Та така - няма какво да си мера с никой - аз границите на моят жип си ги знам
                        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                          ...Когато закъса (или мине) няма да чуеш негативизъм и мръхтене, щот идеята да сме там е всеки да види докъде му стигат възможностите. Вадим въжета и/или лебедки - измъкваме го и продължаваме...
                          Точно така се държи Ради на разходки. Поне това са моите впечатления.
                          Виж, тук във форума пише като член на сектата "Черок"

П.П. Много хора се държат различно в нета и на живо.

Коментар

Карам Тойота, но сектант Черок 100км тежък офроуд за неделя, как ще стане, пак си говорим.... Разходката която предлагам, защото я знам е бонсови поляни-суходол, като има едно отклонение което може да проверим. Този път знам този предлагам, миналия път всички бяха много доволни. 100км тежък преход с влачене и т.н не ме блазни по много причини, най-малкото офроуда ми е за забавление, а не за самодоказване и вдигане на самочуствието. Аз и в нета и в реалния живот помагам на всеки който има нужда и мога да му помогна, в гората няма кака да се поигравам на който и да е, защото в следващия момент ще се подиграват на мен, е на ЦСКАто го бъзикам постоянно, ама няма как да му се размине след едни случки НЕ знам защо тука цари някаква яка надпревара, нерви заяждане...в форума дето съм админ, не знам как ги удържам ама за няколко години 1-2 конфликта да са станали, в Американския също цари уважение и респект, тука все едно сме в БМВ форума.... За кенефите и кокошарниците и курниците много може да се говори, ама хора не преминали операция за премахване на хумор Като се върна от немско ще организирам София-Зелин преход с приключване на вилата ми, анмерил съм и водач с Ендуро, как ще го стигаме не знам.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                              Точно така се държи Ради на разходки. Поне това са моите впечатления.
                              Виж, тук във форума пише като член на сектата "Черок"

П.П. Много хора се държат различно в нета и на живо.
                              напълно подкрепям Алех Ради е много точен
                              Jeep ZJ 4.0 HO, AW 4 , Quadra Drive
                              NV 231 - COMMAND-TRAC
                              3" lift

Коментар

Разходка в неделя (10.06.2012г.) ?
                                Life Begins Where The Road Ends.
                                Nissan Patrol Y60 GR RD28T
                                0889 9две 99 55 Иво

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X