Желаещи за разходка гледам че няма.......... В друга тема желаещи за СПА в Сапарева баня отново няма..................... видело се е ....... ще копам в Нови Искър
Предлагам да организираме една разходка тази събота или неделя (03-04.02.2012) Предполагам, че ще е по-удачно да е някъде по на ниско където снега е понамалял и слегнал охх как искам, вече да е кално.... още малко (devil)
Life Begins Where The Road Ends.
Nissan Patrol Y60 GR RD28T
0889 9две 99 55 Иво
Утре в 10:00 имаме среща на Лукойл на Ботевградско шосе, за сега сме 3-4 джипа и мисли да се разходим към горите посока Кремиковци. Който има желание нека заповяда Телефона ми е 0889 92 99 55 Иво.
Life Begins Where The Road Ends.
Nissan Patrol Y60 GR RD28T
0889 9две 99 55 Иво
Успех,и дано снега при вас е по-малък.Вчера ,направих ме една разходка,при нас,но снега като се качих ме на по-високо,ни се опъна.Мой приятел който ,каза че тежи 98кг,си ходи отгоре по снега и не пропада.Със зверско буксуване и дърпане,с няколко лебедки,едвам успях ме да се приберем,като успях ме и да счупим 3-джипа.
И аз вчера се рових в снега над "Кътинските пирамиди". На места снега беше над 50см. Много мокър и тежък. Пробих 2 -3 км. над мястото където се беше отказаъл "Джогана". Което ми струваше над 20 литра нафта и над 5000 калории , поради многото лебедки! И така след кратко барбекю, се прибрахме с дъщеря ми живи и здрави, и почти без щети привечер към 21.30!
Сигурен съм че колегите над Кремиковци ще се забавляват добре днес!!!
Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар