А няма такова нещо , ние с него си знаем лафа, даже ми е обещал кръгче с Кията . Очакваме утре подробен репортаж с много снимки от ямболската група, с достойното участие на сливенските войводи ( Черокито май не сме го виждали на сняг).
Хахаха, няма такова нещо Живко! И с вас ще карам естествено, но засега все се разминаваме заради ангажименти. Пролетта идва и ще има още много разходки.
Найдене,като гледам по снимките отново изоставаш със закъсванията.Янко днес окопа Нивата до праговете в една кал до р.Тунджа.Милен също се бутна после на същото място и резултата беше още по-сериозен.
И защо не отидоха с ямболската група, а отново солови действия?
Защото до обед имаше ремонт по всъдехода на Милен.Следобед,обаче всичко си дойде на място и машините затънаха в калта край р.Тунджа.Наложи се да дойде и трета машина на помощ.
С един приятел ще ходим до вр. Чумерна но по пътя с преспиване.
Той с паджеро ще дърпа шейна а аз с нивата ще тътря атв-то отзад
АКо на някой му се разкарва на там може да пием по една лимонада и да се запознаем
Горе имат доста снежец, последните два километра към хижата се качват нормално със зимни гуми и 4х4. Има само едно две екстремчета.
Пистата е добре обработена.
Може да планирате една разходка в нея посока, ние даже нощувахме там. Дори сериозно се замислям за още един уикенд.
Браво Найдене! Чудесно фото, радвам се че ни направи съпричастни от тази зимна приказка. Пускай по възможност големи снимки, знам че го умееш добре, понеже много колеги нямат регистрация във форума и малките снимки немогат да ги отварят.
Горе имат доста снежец, последните два километра към хижата се качват нормално със зимни гуми и 4х4. Има само едно две екстремчета.
Пистата е добре обработена.
Може да планирате една разходка в нея посока, ние даже нощувахме там. Дори сериозно се замислям за още един уикенд.
Ами със стандартна Витара и калпави гуми в дълбокия сняг толкова.Пак евала на момчетата,че успяха да стигнат почти до хижата.Вярно,че доста ги бутахме,но все пак им правя чест че не се отказаха-браво.
Последно редактирано от Янко Желязков; 06-03-11, 10:35.
Коментар