Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки край Сливен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки край Сливен

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    Дочев каква джипка взе бе?
    Защото и аз взех днеска една,че и тя като твоята е с гуми за мъгла-/64см.високи/,и си викам:"Чакай да и пусна една рулетка под моста да видя как е клиренса.....-меря и малееее-20см./
    Лятото живот и здраве ще я накарам да порастне,че то тъй голям срам,човек не може да се похваля....-седя и я гледам днес и хем и се радвам,хем пък ми се привижда Нивата и Бакаджишкия терен....,абе не се чувствам тия дни нещо добре откакто ми я няма Нивичката....,тя тая и много тиха вътре,разни индикации и музички ме карат да си слагам колана,абе чудо.
    Jeep Гранд Чероки 4.7 V8
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Ще я видите разбира се,няма да я крия я.
      Утре след работа ще и цъкна 2-3 снимки.
      Джипчето е КИА 2.0-16V /09.2001г./,дълга база.
      Честито , по добрия избор
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Мерси Тоше,времето ще покаже колко е добър избора!
        Днес в късния следобед се захванах с първоначално обслужване и току влизам вкъщи.
        Цъкнах и 2-3 снимки,но вече беше тъмно и качеството е лошо,но все пак ще ги кача.
        Прикачени файлове

Коментар

Мерси Тоше,времето ще покаже колко е добър избора!
          Днес в късния следобед се захванах с първоначално обслужване и току влизам вкъщи.
          Цъкнах и 2-3 снимки,но вече беше тъмно и качеството е лошо,но все пак ще ги кача.

Като бой на негри в тъмна нощ е Ще изчакам по светлите снимки

Коментар

Да,утре по видело ще цъкна някоя,че горните са ужас.

Коментар

Честито, Янко! Със здраве да си я експлоатираш и много безаварийни!

Коментар

Благодаря Десо!

Коментар

Благодаря Десо!
                  Янко, доста работа имаме с теб докато почнем да ги караме като старите джипки!
                  Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                  Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Честито и от мен и на двамата!ЗА Черока нямам впечатления,но Кията ,ако е по-големия мотор е добър избор.И след 98 г били с по-добро окачване,и аз се бях навил да си вземам такава по едно време.
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Брейййй Янко честито! Баща ми има КИА и му побеля косата от задвижване на предното в комбинация с трите семеринги на страна иглените лагери и т.н. Сега се чака Данчо от Стара Загора да се обади тия дни, че е доставил ръчните хъбове, че баща ми да миряса. Със здраве да си я караш и много безаварийни км.

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                        Брейййй Янко честито! Баща ми има КИА и му побеля косата от задвижване на предното в комбинация с трите семеринги на страна иглените лагери и т.н. Сега се чака Данчо от Стара Загора да се обади тия дни, че е доставил ръчните хъбове, че баща ми да миряса. Със здраве да си я караш и много безаварийни км.

Те всички боледуват за ръчни хъбове

Коментар

Благодарности на всички!
                          Ето и по-ясни снимки и спирам с пусканията да не разводняваме същността на темата.
                          Киата е 2.0-16V /128к.с./,има газов инжекцион,перфектна като шаси и мотор,във вида в който е момента проходимостта и клони към "0".Снощи след смяна на маслото засякохме ускорението от 0-100км/ч на бензин с ГПС.Хронометъра спря на 11.3 сек.
                          Живот и здраве Лятото ще има ръчни хъбове,лифт и други гуми за да влезе малко от малко в час и да става за леки разходки,както бях подготвил и предната машина.
                          Прикачени файлове

Коментар

Честито Янко и хиляди безаварийни километри с Киа-та! Пускай тема в Киа че ще има какво да видим.
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                              Янко, доста работа имаме с теб докато почнем да ги караме като старите джипки!
                              Не е доста бе Дочев-някоя друга стотачка отгоре за гуми,лифт,хъбове и готово,но нека се постопли и да дойде време за отпуски,че сега времето е кът и няма как да се занимавам много с нея.

Коментар

Надявам се,че няма четири дни да ядете и да пиете,помислете и за една разходка.Очакват се предложения.
                                Нека силата да бъде с нас!
                                Suzuki Grand Vitara
                                +34 642 91 4154

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X