Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки край Сливен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки край Сливен

Честита нова годинаа
    Здраве,късмет и много радост през идната година..
    Повече каране и по-малко правене пожелавам на всички НИ (най-вече на antiroad-Антон)

Успех!
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

Коментар

Не е ли време за среща на живо, а...........?
      Четвъртък 05.01 в 19,00ч. на Сити
      Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Честита Нова Година !
        Здраве, късмет, евтин бензин, газ, метан, нафта и старо олио пожелавам на всички !
        Следващия път ще вземете ли и мене с паркетовоза и гумите за мъгла? Обещавам кротко да си бръмча най-отзад, а понеже имам най-голям багажник, ще взема най-голямата лопата, най-дългото въже и компресора за гуми.
        Георги Кулишев
        Ямбол
        0889 42 00 74

Коментар

Първоначално публикуван от kulishev Преглед на мнение
          Честита Нова Година !
          Здраве, късмет, евтин бензин, газ, метан, нафта и старо олио пожелавам на всички !
          Следващия път ще вземете ли и мене с паркетовоза и гумите за мъгла? Обещавам кротко да си бръмча най-отзад, а понеже имам най-голям багажник, ще взема най-голямата лопата, най-дългото въже и компресора за гуми.
          Никой не сме върнали!

Коментар

Първоначално публикуван от kulishev Преглед на мнение
            Честита Нова Година !
            Добре дошъл си колега.Тъкмо и ще се запознаем.Що се отнася до компресора,идеално ще е ако го вземеш,че голямо помпене пада,като излезем на що годе чист асфалт.
            Очакваме следващите валежи от сняг.По прогноза трябва да са Събота и Неделя.
            Ще пишем допълнително тук по въпроса.

Коментар

Май още от петъка ще почне да вали. Събота с "Дядо мързелан" ще тегля шейната към х. Чумерна. Само да не ни затрупа
              Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Вчера се чухме с Пламен Ел/така пише в тела/ и решихме тази седмица да направим една разходка.
                Дайте предложения,обикновено ги правим в неделя.
                И да Дочев,крайно време е да се съберем на по едно в Сити,че се забравихме!
                Какво ще кажете сбирките да са в петък,по спокойно е ,ако на другия ден почиваш?
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                  Вчера се чухме с Пламен Ел/така пише в тела/ и решихме тази седмица да направим една разходка.
                  Какво ще кажете сбирките да са в петък,по спокойно е ,ако на другия ден почиваш?
                  Против съм за петък, защото стават много сбирките в петък, а и които е решил да пътува за уйкенда също няма да може да присъства.
                  Това е мое мнение и не ангажирам никого с него. Според мен е удачно да се събираме в делничен ден, без петък!
                  Ако искате утре на Ситито в 19ч. да се уговорим за неделя.

Коментар

Честита нова година и от мен,аз съм на хижа в Пирин планина така ,че няма да мога да се включа в това мероприятие,но ви пожелавам приятна разходка.Що се отнася за събиранията и аз съм за четвъртък поради същата причина която каза Дочев.
                    Бончо Бонев
                    0887530661
                    0878184630

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                      Ние смятаме в Събота да тръгнем в посока х.Чумерна,макар че още не е на 100% решено.Ако успеем да се качим до горе-/снегът е доста и е стръмно/ ще нощуваме там,ако ли не ще отседнем на х.Буковец.
                      В Неделя също ще сме в района,та ако решите нещо да се разходите насам можем да се срещнем и покараме.Само незнам доколко ще е възможно влизането в гората,но това ще се преценя на място-/имам в предвид,че снегът е доста,а и ще вали още/.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                        Ние смятаме в Събота да тръгнем в посока х.Чумерна,макар че още не е на 100% решено.Ако успеем да се качим до горе-/снегът е доста и е стръмно/ ще нощуваме там,ако ли не ще отседнем на х.Буковец.
                        В Неделя също ще сме в района,та ако решите нещо да се разходите насам можем да се срещнем и покараме.Само незнам доколко ще е възможно влизането в гората,но това ще се преценя на място-/имам в предвид,че снегът е доста,а и ще вали още/.
                        През гората ли ще се качвате към х. Чумерна?

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                          През гората ли ще се качвате към х. Чумерна?
                          Не,през гората в това време няма да стигнем до Чумерна.
                          За последния етап-/пътеката на моторджиите/ ще е нужна лебедка,а Нивата няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                            Не,през гората в това време няма да стигнем до Чумерна.
                            За последния етап-/пътеката на моторджиите/ ще е нужна лебедка,а Нивата няма.
                            Кой е последния етап? 2-та километра като се отбие за хижата ли? (от предела на "Твърдица-Елена" в дясно към Шешкинград от там в ляво около 2 км. към скипистата)

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                              Кой е последния етап? 2-та километра като се отбие за хижата ли? (от предела на "Твърдица-Елена" в дясно към Шешкинград от там в ляво около 2 км. към скипистата)
                              Не-ти в момента ми говориш за асфалтовия път до хижата.
                              По него обикновено проблеми с 4х4 автомобил няма,освен ако не е много дълбок снега.
                              Аз имах на предвид път през гората,който излиза на военната станция на вр.Чумерна и оттам се спуска към хижата.В случая,обаче-/Зимни условия/ пътя не е препоръчително да се пробва,особено с неподготвена машина.
                              П.П.Извинявай,че ти говоря на "ТИ",а не се познаваме,но все пак сме съфорумци и считам това за нормално.

Коментар

На върха ще е доста дълбок снега ми се струва. Ако сте там събота-неделя се обадете да се видим. Ние ще отседнем на бунгалцата които са към пистата.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X