Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около Ямбол
Свий
X
-
От: Разходки около Ямбол
Получи се доста мащабна разходка с добри моменти
Единствено което беше против нас бе замръзналата почва (ако не беше лед голямо каляне щеше да има)Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол
www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme
Коментар
-
Митака ги зариби с тия машинки напълни се целия град с тях
Някои мераклия за утре
малко е позамръзнало ама по обед ще отпуснеSuzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол
Коментар
-
Първоначално публикуван от todorov268 Преглед на мнениеЕдна фероза е много мераклия ама съм със зимни гуми и не знам дали няма да съм в тежест.че, и аз не съм много много за коловозите на Бакаджика
. А пък как ми се излиза в планината не е истина..........колеги дайте нещо по нежно...
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение.колеги дайте нещо по нежно...
Има бе. Аз ти казах: Черната чешма,Ст.река,Козарево,Бакаджика-южната страна,военния полигон и тн. до където прецениш че е за теб. Не те навивам.ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнениеИма бе. Аз ти казах: Черната чешма,Ст.река,Козарево,Бакаджика-южната страна,военния полигон и тн. до където прецениш че е за теб. Не те навивам.. Сериозен съм ,наистина ми се кара. Ще намина да го изкоментираме.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеХа ха ха ами как да преценя....то апетита идва с яденето. Сериозен съм ,наистина ми се кара. Ще намина да го изкоментираме.
ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Ами хайде бе момчета
само да се сещаме едно време какво е боло не върви
за неделя да се събираме и да видим какво ще се получи
Надявам се да съм си оправил гумите че и двете са пукнатиSuzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол
Коментар
-
Не е лоша идеята.
И аз съм мераклия!
Ама разходка без коловози......?!
П.П.1.Предстои ми малко преустройство на свързването на изпарителя и оправя ли се в Събота,Неделя ще гледам да се включа....
П.П.2.Миленски-търсиш УАЗ-ови вътрешни гуми на "Кайманите",размер 8.40-15 и забравяш за разбортиране!
На КИА-та съм с такива!
В никакъв случай не взимай разни Китайки,че са ужас-/личен опит/.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар