Вчера се събрахме няколко джипки и се разходихме около връх Бакаджик.Поради падналия дъжд разходката се оказа доста хард
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около Ямбол
Свий
X
-
-
До: Разходки около Ямбол
Браво бе Димчо ида не се обадиш
Та да ви заведа на старата мина в Бакаджика да ви видя машинките колко са подготвени.
Не та исрам
Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Ами срам майПървоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеБраво бе Димчо ида не се обадиш
Та да ви заведа на старата мина в Бакаджика да ви видя машинките колко са подготвени.
Не та исрам
Другия път ще се обадя
Коментар
-
А да видим ти да не мислиш,че ще съм с Тойотата или ДискотоПървоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнениеАми срам май
Другия път ще се обадя
Сега подготвяме едно чудо с баджанака на база Ифа дано да стане по скоро че и в Ямбол да имаме монстърче.
Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Момчета да не да имате нещо против комшиите а?

Ако немате то пишете предварително та ако нямаме нещо планирано може и ние да се включим.
Някое Б.К. да спретнем.
Блага дума да си кажем.
Информация да споделим.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Разбира се че нямаме ,само да ви се каляПървоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеМомчета да не да имате нещо против комшиите а?

Ако немате то пишете предварително та ако нямаме нещо планирано може и ние да се включим.
Някое Б.К. да спретнем.
Блага дума да си кажем.
Информация да споделим.
Коментар
-
Как не сме се засекли бе градски-точно на Бакаджика си имаме маршрут дълъг 20км.Тръгва в близост до боровата гора с язовирчето и стига до Тамаринската мина-сега е доста разкаляно и кефа е голям.В "хард разходки" съм пуснал доста снимки от терена-заглавието на темата е "Цял ден в калта".
Коментар
-
Ами освен да се разберем за другата разходкаПървоначално публикуван от niva men Преглед на мнениеКак не сме се засекли бе градски-точно на Бакаджика си имаме маршрут дълъг 20км.Тръгва в близост до боровата гора с язовирчето и стига до Тамаринската мина-сега е доста разкаляно и кефа е голям.В "хард разходки" съм пуснал доста снимки от терена-заглавието на темата е "Цял ден в калта".
Коментар
-
имаше дъждПървоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеЕ да де, ама ..... виж какво става ......
Събират се, карат си ..... даже и BBQ не правят ....

ама другия път няма да му се размине
/на барбекюто де/
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
колкото повече толкова повечеПървоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеМомчета да не да имате нещо против комшиите а?

Някое Б.К. да спретнем.
Блага дума да си кажем.
Информация да споделим.
.както казва един анимационен герой
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Малийййййй,откога ви чакамПървоначално публикуван от lud ribar Преглед на мнениеАми освен да се разберем за другата разходка

.Ще чакам да пишете!!!
0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Живко трябва да направим репетиция за Ст.Загора!Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеколкото повече толкова повече
.както казва един анимационен герой0887/400121 Антон Донев
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 13 потребители онлайн. 0 потребители и 13 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар