Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

За 14-15.11.2015.Един състезател и трима навигатори.
    0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Здравейте колеги, бройте и още двама от Варна.Миналата година беше супер! Нека го направим традиция!!
      Поздрави от варна

Коментар

До тук потвърдили:

damyan82 - 4 души
        VULKAN - 3 души
        dimo1636 - 4 души
        чефо ниссан - 2 души
        Дата 14-15.11.2015 г. Ако някой има проблем с датата да казва!

Коментар

Е няма спиране. Ще трябва да мислим накъде да повилнеем .

Коментар

Вчера се обаждах до х.Чумерна направен е ремонт на хижата но наистина е с общ санитарен възел и няма да е удобно за жени и деца.
            Днес ще се обадя до хотел Медвен да попитам дали ще има място за 14/15-ти.Така ще е най удобно за всички
            ЗА сега сме около 20 човека
            Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Първоначално публикуван от soundbway Преглед на мнение
              Вчера се обаждах до х.Чумерна направен е ремонт на хижата но наистина е с общ санитарен възел и няма да е удобно за жени и деца.
              Днес ще се обадя до хотел Медвен да попитам дали ще има място за 14/15-ти.Така ще е най удобно за всички
              ЗА сега сме около 20 човека
              Някакви резултати?

Коментар

Супер-идеята е добра!

Коментар

Чакам отговор дали хотел Медвен ще е свободен за 14/15-ти

Коментар

Какво ще кажете за хотел Котел 50 места 26 лв. за двойна стая?

Коментар

Аз съм съгласен! За мен няма особенно значение важното е да се съберем. Имам съмнение, че хотела в Медвен не ни ще! Но и те си имаха пропуски миналата година. Цената за хотел Котел ме устройва. Пишете и ВИЕ и ако сте съгласни да се свържем с тях и всеки да си резервира стая...
                      Текна ми водната помпа но вече съм поръчал и ще съм на линия уж... Така е като не го карам цяла година - сърдит ми е.

Коментар

И според мен за една вечер няма значение къде ще сме. По-хубаво и весело е да се съберат повече хора

Коментар

Аз също съм за хотел Котел.Обаче там много братя има
                          Разговарях и с хотел Медвен (искат ни)ще има места за 14-ти вечерта но ако сме на друго място ще е по добре

Коментар

Здравейте колеги,
                            до 14-ти не остава много време,затова е добре да решим къде ще сме
                            и да се организираме навреме.
                            Поздрави от Варна

Коментар

Уговаряйте хотела и да резервираме стаи че няма много време.

Коментар

Оказва се, че в Котел и околия(изключвам хотела в Медвен) няма хотели с достатъчна леглова база за да ни поеме. Единствения хотел(поправете ме ако греша) е хотел Котел http://bghotelite.com/hotel-kotel.5348_bg, който аз така трудно открих в нета. Чух се с човека и ето каква е ситуацията: 50 места леглова база с 23 стаи 2-ки и 3-ки, 13 лева на легло със собствени санитарни възли като ме увери, че има отопление и топла вода. Както всички знаем има обаче едно "НО" - не работи ресторанта. Или иначе казано не че не работи а трябва да направим едно общо меню за всички и това да си ядем плюс минус някоя шобска салата каза собственика но нищо друго тъй като ресторанта е пред ремонт. Той предлага примерно меню 2 кебапчета, пърж. картофи 2 филийки хляб, 1 безалкохолно за вечеря и тип сандвич с чай за закуска на стойност 8 лева или на човек става 21 лева нощувката с вечеря и закуска. Но това е само пример. Сега ако искаме да консумираме пържоли трябва да направим такова меню. Относно алкохола имал някакъв бар но не ми стана много ясно колко е зареден. Общо взето предлагайте съгласни ли сте на такъв варянт, защото едни, ще кажат аз това не ям аз онова и става гадно. Друг хотел просто с толкова голяма леглова база аз не намирам пък особенно на такава цена.
                                Хотела се намира на ул. Изворска №49. Относно музиката имал си уредба на която някой от нас да пуска музиката на компютър.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X