Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
    Димчо ,честито !
    Ники ,"Славея" хубаво пее
    Най на края се получиха нещата и мотора си заработи както си трябва .ИнЪк малко остана да бъде разкъсан от багера и на купа
    Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
      Изтърваш Ферозата. Първата му булка. Днес се повозих малко , върви като ракета .Мнооого да го слуша и той нея...
      Пьрвата ми булка беше 95г. УАЗ-бордови...

Коментар

Първоначално публикуван от Димо_73 Преглед на мнение
        Пьрвата ми булка беше 95г. УАЗ-бордови...
        Ауууу-УАЗ!!!
        На мен също,само че модел 452-ка /Буханка,Фургон,Линейка,Тубата и още куп прякори си има този модел/.
        Това беше първото 4-ри колесно превозно средство,което подкарах сам през 2000г.

Коментар

Така да обобщя - утре имам един много важен разговор и ако всичко е наред, ще се видим в неделя. Междо другото споделете къде, ще е срещата доло горе км. трудност и час на срещата.

Коментар

Здр.Дамянски-изпитаните варианти за разходка в нашия район са два:
            -Първия е каране в района на т.нар. местност "Люляците",намираща се в близост на пътен възел "Петолъчката".
            При този вариант среща може да се направи на самата "Петолъчка".Теренът се слави,като сравнително безпроблемен за що годе подготвена за горска експлоатация машина.
            -Втория вариант е каране в местността "Бакаджика",намираща се на 14км. от Ямбол.
            При този вариант трябва да дойдеш в Ямбол и от тук да поемем всички заедно натам.
            Характерно за втория вариант-/Бакаджика/ е,че от своя страна предлага два маршрута по степен на трудност:-първия е сравнително лесно стигане до мястото,предвидено за обедно барбекю,хапване и продължаване на софт разходката.
            Втория се характеризира с бране на ядове още с влизане на терена,опитване да се стигне до мястото за барбекю и в крайна сметка опиране здраво на мостове и "разпъване" на барбекюто там докъдето са стигнали-/закъсали/ болшинството от машините!
            Смятам,че като гост,идващ от далеч е най-добре ти да избереш маршрут от гореописаните варианти,но все пак да не пиша от името на другите колеги......-нека и те си кажат мнението!
            За час мисля,че където и да се кара е добре да е между 10.30 и 11ч.
            Последно редактирано от Янко Желязков; 19-02-15, 20:06.

Коментар

Утре следобед, ще имам 100% потвърждение за срещата. Но аз няма да избирам нищо. За мен важното е да стигна и да се върна безпроблемно. Пътешества ми се и затова се замислих да дойда. Хубаво, ще е и други да се сетят да се завъртят но както искат. Вашия тараф ми е непознат и където и да се кара, ще е забавно.

Коментар

Добре-пиши тук или звънкай утре,като имаш яснота и ще нагласяме нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                  За час мисля,че където и да се кара е добре да е между 10.30 и 11ч.
                  Янко какъв е тоя час ве аз на обяд ли, ще ивам или да карам. По всичко личи, че ще се видим в неделя но дайте по-рано да стане срещата. Примерно на мен 9:00 ме устройва да съм там. Така може да се кара до обяд после барбекю и после още един тур до към 16-17:00 и газ за Варна. Не знам колко карате като излезете. Ако карате 2 часа и сядате да хапвате и после по къщите не си заслужава да го бия тоя път. Споделете вида на разходката. Не искам да ви се бъркам на манталитета.

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                    Янко какъв е тоя час ве аз на обяд ли, ще ивам или да карам. По всичко личи, че ще се видим в неделя но дайте по-рано да стане срещата. Примерно на мен 9:00 ме устройва да съм там. Така може да се кара до обяд после барбекю и после още един тур до към 16-17:00 и газ за Варна. Не знам колко карате като излезете. Ако карате 2 часа и сядате да хапвате и после по къщите не си заслужава да го бия тоя път. Споделете вида на разходката. Не искам да ви се бъркам на манталитета.
                    Ако искаш заповядай на карнобатска разходка ,някой път свършва в 22:00 ,някой път към 4:00 сутрин ,друг път не свършват .........
                    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                      Това да ти е проблема Дамянски.
                      Щом ти се струва късно заповядай в 9ч. и поемаме към "Бакаджика".Ако ни се види малко,като дължина на маршрута и разполагаме с време можем да пришпорим и "Люляците"-/хем ти е по път на връщане и ще те изпратим/.
                      Но нека не се каним.....-нещата сами ще си покажат колко и докъде!
                      П.П.Звънни един телефон сутрината,когато приближаваш Ямбол.

Коментар

Е добре дайте заедно да се разходим!

Коментар

Да не забравиш и станцията,че току виж сме се отплеснали да покараме повечко.

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                            Това да ти е проблема Дамянски.
                            Щом ти се струва късно заповядай в 9ч. и поемаме към "Бакаджика".Ако ни се види малко,като дължина на маршрута и разполагаме с време можем да пришпорим и "Люляците"-/хем ти е по път на връщане и ще те изпратим/.
                            Но нека не се каним.....-нещата сами ще си покажат колко и докъде!
                            П.П.Звънни един телефон сутрината,когато приближаваш Ямбол.
                            Да не забравиш и станцията,че току виж сме се отплеснали да покараме повечко.

Коментар

Станциите ги сложих да се зареждат. Батериите на гпс-са също! Кажи кое е мястото на срещата. Ако може и координати ако е засукано. Ще ми трябва и газ-станция някъде преди черното да съм спокоен за прехода!

Коментар

Така или иначе ти ще влезеш в Ямбол от посока с.Веселиново.
                                Още с влизането вдясно ще видиш "Пътно управление",а точно срещу него,/т.е. вляво/-голямо обръщало.
                                Отбиваш там и се срещаме,после минаваме през газ-станция и т.н.
                                Та в 9ч. на уреченото място!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X