Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    Ферозата за джип с независимо окачване отпред има като цяло здрав преден диф,така че натягай торсиона,ако е необходимо малко поорязване на калниците и вкарвай едни 31-ци.
    Ама преди да ги купиш задължително с рулетката,че масово не отговарят размерите.
    Едвам се сдържам да не вкарам на КИА-та и аз едни 7.50-16,ама живот и здраве ще е за следващата Зима!!!
    За сега ще се кара с 30-ките.
    Това ще е следващата стъпка,натягане на торсиона,повдигане на задницата с 2-3см. над предницата(ако отпред се вдигне с 6см отзад трябва да го докарам 8-9см). Като гуми мислих да сложа като на твоята КИА или кобри 225/80/15. Малко се колебая за гумите. Защото според Миленски с ладени гуми ще се движи добре. А за 31-ци май ще ми дойдат големи.Чувал съм, че колеги с ферози слагат АМА....
    Ферозата за джип с независимо окачване отпред има като цяло здрав преден диф,така че натягай торсиона,ако е необходимо малко поорязване на калниците и вкарвай едни 31-ци.
    Ама преди да ги купиш задължително с рулетката,че масово не отговарят размерите.
    Едвам се сдържам да не вкарам на КИА-та и аз едни 7.50-16,ама живот и здраве ще е за следващата Зима!!!
    За сега ще се кара с 30-ките.
    0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Първо реши с кои джанти ще оставаш:15-ки или 16-ки ще слагаш?!
      Ако е с 15-ки имаш интересен размер над моя,като диаметър,също УАЗ-ов модел и той е 215/90-15....-реални 79см.Гумата е модел Я-192.
      Ако минаваш на 16-ки приятна гума е Ласа ОК-144,но НЕ размера за НИВА,а големия размер,т.е.7.50-16 и също са реални 79см.
      Друг правилен вариант е "Силвърстон"-а,но гледам че доста караш и по асфалт и затова не ти ги пиша,защото са си 100% гуми за сериозен терен и екстремни,кални наклони!
      Ти решаваш,но за "Бакаджика",предвид спецификата на терена-/сравнително равен,но с дълбоки коловози/ определящ фактор дали ще се движиш или не е най-вече диаметъра на гумата.......-колкото по-височка,толкова по-добре!!!
      Последно редактирано от Янко Желязков; 10-02-15, 18:58.

Коментар

Димчо мога да ти помогна за торсиона и да удължим люлките на ресорите .
        И без това моята бангия маи няма да се кара скоро.Днес установих че кожуха на задния мост е скъсан на 2 места от към планката където лежат ресорите
        Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

АААААА еи тези гуми Янко 7,5 R16 ласа
          Казваш че не са за нива
          на какво ги слагат
          Те са по тесни от тия дето им викаш руското AT

Коментар

Първоначално публикуван от soundbway Преглед на мнение
            АААААА еи тези гуми Янко 7,5 R16 ласа
            Казваш че не са за нива
            на какво ги слагат
            Те са по тесни от тия дето им викаш руското AT
            Миленски-модела е Нивовия,но му предлагам по-големия размер!
            НИВА-та върви с 6.00-16,предвид слабата трансмисия!
            На Фероза,след лифт бих заложил на 7.50-16!!!
            Това е страхотна гума и като представяне в яка кал я нареждам директно в класацията след Тракторката,Бутонката,Каймана....

Коментар

Ето го модела на Ласа-/ОК-144/,но на снимката е 6.00-16.-/реални 72см./
              За мен интересен е 7.50-16....-/реални 79см./
              Прикачени файлове

Коментар

Точно за тази ласа си мислех 7.5х16 . Като цяло ферозата ще остане само за черно.
                0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Точно за тази гума става въпрос
                  Виждал съм нивата какви работи прави ......

Коментар

Миленски благодаря за отзивочиста,комшията пое инеациативата за ресорите. То като гледам и торсиона там ще натегна. Когато дойде момента ще звънна. Претисняваме да не се разпънат много амовете и да се наложи смяна.
                    0893966166- Димо Тодоров

Коментар

При височина на гумата от 79см. на ласата тя направо ще стане страхотия:-)
                      0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Ето го модела на Ласа-/ОК-144/,но на снимката е 6.00-16.-/реални 72см./
                        За мен интересен е 7.50-16....-/реални 79см./
                        Янич тези 79см ще оспея ли да ги събера,като се замислих то това е много.
                        0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Претисняваме да не се разпънат много амовете и да се наложи смяна.[/QUOTE]
                          Ще ги удължиш малко не е сложно

Коментар

Първоначално публикуван от dimo1636 Преглед на мнение
                            Янич тези 79см ще оспея ли да ги събера,като се замислих то това е много.
                            Доколкото знам Ферозата ти е от читавия модел с демултипликатор-нали така?!
                            Ако е така на 1-ва бавна ще ги върти на прекъсвач,така че не се притеснявай!

Коментар

Първоначално публикуван от soundbway Преглед на мнение
                              Претисняваме да не се разпънат много амовете и да се наложи смяна.
                              Ще ги удължиш малко не е сложно[/QUOTE]
                              Само от долу на обецата може . И 4-те са електрически
                              0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Доколкото знам Ферозата ти е от читавия модел с демултипликатор-нали така?!
                                Ако е така на 1-ва бавна ще ги върти на прекъсвач,така че не се притеснявай!
                                Това нов термин за мен ,даже незнам какво означава. Идея си нямам да ли го има моята ферозка
                                0893966166- Димо Тодоров

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X